Aktualno

U Dubrovnik dolazi nova charter linija iz Poljske

Travel Service uvodi novu charter liniju za Dubrovnik iz Szczecina na sjeverozapadu Poljske. 

Travel Service Polska, poljska zrakoplovna tvrtka i tvrtka kćerka češkog zrakoplovnog prijevoznika Travel Service, u ovogodišnjoj ljetnoj sezoni letjeti na novoj charter liniji Szczecin – Dubrovnik.

Nova linija bit će u prometu jednom tjedno svakog četvrtka od 15. lipnja do 21. rujna 2017. godine u kombinaciji sa mjestom Bydgoszcz, odnosno u odlazku iz Dubrovnika direktno za Szczecin a u povratku sa međupristajanjem u Bydgoszczu.

Szczecin je najveće mjesto na sjeverozapadu Poljske i ovom charter linijom će dobiti svoju prvu izravnu zračnu vezu sa Hrvatskom. Ovu charter liniju organizira poljska turistička agencija Rainbow Tours, koja nudi turističke paket aranžmane iz Poljske po Mediteranu a u slučaju Szczecina, Dubrovnik će biti njihovo jedino odredište.

Pored ovog novog odredišta ostaju u prometu i ostale charter linije iz Poljske za Dubrovnik, odnosno iz Gdanjska, Katowica i Varšave, zračne luke Frederyk Chopin.

Izvor: AvioRadar.hr

Pročitajte još

POSEBAN PROGRAM Domobrani se sjećaju svih žrtava totalitarnih i autoritarnih režima

Dulist

IMA RJEŠENJE OD VELJAČE Investitoru se očito ne žuri sanirati deponij u Brsečinama

Dulist

PRIPREMITE SE! Stiže nam još jedan toplinski val

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija