Natrag
23.5.2018 14:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

U deset dana prodano 6000 ulaznica

11.6.2012 @ 17:41 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

CineStar Dubrovnik, prvi multipleks u Dubrovačko – neretvanskoj županiji i prvo u potpunosti digitalno kino, svoja je vrata otvorio posjetiteljima 31.svibnja. Od otvaranja do danas, više od 6000 posjetitelja uživalo je u filmskim hitovima na platnima kina s pet zvjezdica.

CineStar Dubrovnik ostvario je odlične rezultate, više od 6000 prodanih ulaznica u deset dana, a uzme li se u obzir kapacitet od 3 dvorane, vidi se koliko su Dubrovčani žudjeli za najmodernijim kino dvoranama i najnovijim filmovima. Najgledaniji filmovi u CineStaru Dubrovnik su svjetski blockbusteri: Snjegulica i lovac te Diktator, a eXtreme dvorana koja je svakako novost u Dubrovniku, bilježi čak trećinu ukupnih rezultata.
 
CineStar Dubrovnik u potpunosti je digitalizirano kino sa 3 dvorane ukupnog kapaciteta 537 sjedala u sklopu poslovno- stambenog kompleksa Dvori Lapad. Čak 2 dvorane opremljene su RealD 3D tehnologijom, a CineStar i u Dubrovniku predstavlja svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Na jesen će CineStar Dubrovnik u svoju eXtreme dvoranu ugraditi najnoviji trend svjetske kinematografije: Barcov Auro 11.1 3D zvučni sustav. Dubrovčani će osjetiti potpuno uranjanje u film i ultima­tivni doživljaj među prvima u svijetu. Osim toga, CineStar je u Dubrovniku upotpunio svoju ponudu sa dva vip reda u svakoj dvorani, za nenadmašivu udobnost i uživanje u filmu te je osigurao svim posjetiteljima tri sata besplatnog parkinga.   
 
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana