Sport

U Čokolinu nezapamćen interes

U Čokolinu nezapamćen interes

Svega dva dana ostala su do kraja prijava za najveći turnir u Županiji – Turnira na malih barica ‘Montovjerna 2013.’

Prošlogodišnje izdanja turnira ostalo je zapisano kao rekordno izdanje s čak 64 prijavljene momčadi..
 
Proteklih dana prostorije Amaterskog sportskog društva Montovjerna bile su doslovno zatrpane prijavama i pozivima voditelja momčadi za prijavu svoje ekipe na najveći turnir u Županiji. Petak, 28. lipnja ostat će zapamćen, uz prošlogodišnji rekord, zbog velikog interesa prijava momčadi. Naime, u večernjim satima napravio se veliki red ispred prostorija Društva, a sve zbog sudjelovanja na najvećem turniru na ovim prostorima. Ovako veliki interes ne pamte ni oni najstariji članovi Društva, a dovoljno svjedoči gotovo nevjerojatan podatak da se dva dana prije početka turnira prijavilo čak 40 momčadi!! Ne treba posebno napomenuti da, već tradicionalno, posljednji dan prijava stigne više od 20 momčadi. Rekord ovim tokom u potpunosti nije upitan, a koji će (rekordni) broj ovu godinu obilježiti saznati ćemo u nedjelju, 30. lipnja.
 
Turnir na malih barica 'Montovjerna 2013' započet će u ponedjeljak, 1. srpnja 2013. godine. Ždrijeb parova održat će se u nedjelju, 30. lipnja s početkom u 20 sati kada je ujedno i posljednji sat prijava momčadi.

Uplata po momčadi je 500 kuna, nagradit će se najbolje tri momčadi; prvoplasirana će osvojiti 5.000 kuna i pokal, drugoplasirana 3.000 kuna i pokal te trećeplasirana momčad 1.500 kuna i pokal. Uz prve tri najbolje plasirane momčadi, najbolji pojedinci turnira biti će nagrađeni sa peharom (najbolji strijelac, najbolji igrač, fair-play momčad te najbolji pojedinac za najveću borbenost za turniru (pokal 'Hrabro srce').

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist