Natrag
17.2.2019 21:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Čokolinu nezapamćen interes

29.6.2013 @ 12:30 Ana Prohaska Sport

Podijelite:

Svega dva dana ostala su do kraja prijava za najveći turnir u Županiji – Turnira na malih barica ‘Montovjerna 2013.’

Prošlogodišnje izdanja turnira ostalo je zapisano kao rekordno izdanje s čak 64 prijavljene momčadi..
 
Proteklih dana prostorije Amaterskog sportskog društva Montovjerna bile su doslovno zatrpane prijavama i pozivima voditelja momčadi za prijavu svoje ekipe na najveći turnir u Županiji. Petak, 28. lipnja ostat će zapamćen, uz prošlogodišnji rekord, zbog velikog interesa prijava momčadi. Naime, u večernjim satima napravio se veliki red ispred prostorija Društva, a sve zbog sudjelovanja na najvećem turniru na ovim prostorima. Ovako veliki interes ne pamte ni oni najstariji članovi Društva, a dovoljno svjedoči gotovo nevjerojatan podatak da se dva dana prije početka turnira prijavilo čak 40 momčadi!! Ne treba posebno napomenuti da, već tradicionalno, posljednji dan prijava stigne više od 20 momčadi. Rekord ovim tokom u potpunosti nije upitan, a koji će (rekordni) broj ovu godinu obilježiti saznati ćemo u nedjelju, 30. lipnja.
 
Turnir na malih barica 'Montovjerna 2013' započet će u ponedjeljak, 1. srpnja 2013. godine. Ždrijeb parova održat će se u nedjelju, 30. lipnja s početkom u 20 sati kada je ujedno i posljednji sat prijava momčadi.

Uplata po momčadi je 500 kuna, nagradit će se najbolje tri momčadi; prvoplasirana će osvojiti 5.000 kuna i pokal, drugoplasirana 3.000 kuna i pokal te trećeplasirana momčad 1.500 kuna i pokal. Uz prve tri najbolje plasirane momčadi, najbolji pojedinci turnira biti će nagrađeni sa peharom (najbolji strijelac, najbolji igrač, fair-play momčad te najbolji pojedinac za najveću borbenost za turniru (pokal 'Hrabro srce').

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana