Natrag
18.7.2018 14:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

U cestu Mandaljena – Mljekara uloženo 7 milijuna kuna

26.11.2015 @ 16:50 Dulist Županija
5;5

Podijelite:

Općina Župa dubrovačka i Županijska uprava za ceste u posljednje četiri godine uložili su ukupno 7 milijuna kuna u obnovu ceste Mljekara-Mandaljena-križanje Srebreno. Tim povodom cestu je obišao župan Nikola Dobroslavić u pratnji načelnika Silvia Nardellija i ravnatelja ŽUC-a Nikše Konjevoda.

Kako je istaknuo župan ovo je još jedan primjer dobrog modela koji se primjenjuje diljem županije, a kojim je Župa dubrovačka zajedničkim ulaganjem ŽUC-a i Općine dobila modernu cestu s dva kolnička traka i nogostupima. No, nije uređena cijela dionica ceste zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa.

– Nažalost cijelu dionicu nismo uspjeli završiti zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, ali nadam se da ćemo to u skoroj budućnosti napraviti – istaknuo je Silvio Nardelli.

– Kroz četiri prethodne godine iz faze u fazu smo realizirali cetu Mljekara-Mandaljena. Župa dubrovačke je otkupila teren, razgovarala s vlasnicima zemljišta i dvorišta, jer je riječ o cesti kroz naseljeno područje, a mi smo izradili projektnu dokumentaciju te smo zajednički pristupili izvođenju u vidu zajedničkog sufinanciranja. Ukupno je kroz četiri godine uloženo sedam milijuna kuna u omjeru 50:50 posto. Nadam se i daljnjim uspješnim projektima na području Župe – rekao je Nikša Konjevod.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana