Kultura

U CENTRU BEČA Lena Kramarić otvara samostalnu izložbu

Akademska slikarica Lena Kramarić 9. svibnja otvara svoju samostalnu izložbu u velikoj galeriji u centru Beča.

U prostorima EGA: Frauen im Zentrum u Beču, Lena Kramarić se sa svojim radom prvi puta predstavila prije dvije godine. Kramarić je sa slikom ‘Heavy painting / Mimicry or adaptation (Survival strategies)’, 2017 godine izabrana izlagati uz 10 finalistica nagrade za umjetnost pod nazivom ‘Slavljenje ženske raznolikosti’. S obzirom da je izložba kao i nagrada bila namijenjena isključivo umjetnicama iz Austrije velika je čast što su napravili iznimku i Kramarić uključili u izbor od 10 finalistica te joj dodijelili nagradu; samostalnu izložbu u galerijskim prostorima Ega:Frauen im Zentrum.

Ega: Frauen im Zentrum je veliki galerijski prostor sa izložbenim postavima na tri kata. Kramarić će izložiti selekciju od 18 umjetničkih radova nastalih od 2016 godine do danas.

Izložba ostaje otvorena mjesec dana nakon kojih se postav seli u Švicarsku gdje je svečano otvorenje planirano za 4. srpnja, u galeriji AcquestArte, international contemporary art, u Asconi.

Pročitajte još

U DVORU Jedinstvena glazbena večer miljenika festivalske publike

Dulist

PREDSTAVA O MENTALNOM ZDRAVLJU MLADIH ‘Marta i sedam strahova’ u nedjelju u Lazaretima

Dulist

‘PJESNIK MIRA, TOLERANCIJE I LJUBAVI’ Enes Kišević stiže u Galeriju Sebastijan

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija