DuList IN

U čemu se zamamna Anita Dujić osjeća sexy…

U čemu se zamamna Anita Dujić osjeća sexy...

Prelijepa Trogiranka, 28-godišnja Anita Dujić ovotjedna je gošća moje rubrike.

Anita vam je poznata s modnih pista, kao jedna od najljepših Missica turizma Hrvatske, a mnogi je pamte i s malih ekrana, točnije iz sapunice „Pod sretnom zvijezdom“ u kojoj je igrala lik Marine.

Sapunice su zaista teško zarađeni novci i svaka čast svima koji rade na takvim projektima. Mene gluma nije previše zanimala, nego sam tu ponudu prihvatila više zbog znatiželje i testiranja same sebe i svojih nekih granica. Daljnjih ambicija u glumi nemam, iako, nikad se ne zna

Zgodna manekenka već je nekoliko godina u sretnoj je vezi s Ivanom Veljačom, mlađim bratom Jelene Popović Volarić, ali brak joj još nije na pameti… 

Već se više od deset godina profesionalno se bavi manekenstvom, i idealna je sugovornica za modne teme. Za početak sam je pitala čiju bi reviju voljela nositi, a dosad nije imala prilike?
– Nakon dugo godina bavljenja ovim poslom sve revije postanu iste i prije svega posao, postoji jedino užitak suradnje s određenim dizajnerom, a kako sam od domaćih dizajnera nosila sve, želja više nemam.
Koji su vam domaći dizajneri najdraži?
– Ima ih podosta, no u one koje već godinama volim i pratim spadaju Mak, Zigman, Envy room, Robert Sever i Dojčinović, dok mi se od novijih jako sviđaju Bistričić, Arnautović, Tamara Bombardelli i Aleksandar Žarevac, te jako volim Mammii nakit.

TESTIRALA SAM SEBE I SVOJE GRANICE

Bavili ste se i glumom. Kako vam se bilo naviknuti na ulogu Marine u telenoveli 'Pod sretnom zvijezdom'? Hoćemo li vas vidjeti u još nekoj popularnoj hrvatskoj seriji?
Bilo je to jedno super i poučno iskustvo. Jako puno sam naučila, upoznala neke drage ljude, ali se i dobrano naradila. Sapunice su zaista teško zarađeni novci i svaka čast svima koji rade na takvim projektima. Mene gluma nije previše zanimala, nego sam tu ponudu prihvatila više zbog znatiželje i testiranja same sebe i svojih nekih granica. Daljnjih ambicija u glumi nemam, iako, nikad se ne zna.

Sviđa mi se jako Ivanov pomalo šlampav, iliti ležeran stil kojeg super nosi. Čini mi se da mu moji savjeti ne trebaju, ali mu nerijetko kupim neki komad odjeće kad naletim na nešto što mislim da će mu se svidjeti i gotovo nikad ne pogriješim

Glumica ili manekenka – što je stresniji posao?
Pa i jedan i drugi posao su zahtjevni i psihički dosta naporni, tako da je teško odrediti koji je stresniji. To su svakako zanimanja koja nisu za svakoga i zaista moraš voljeti to što radiš, da bi opstao.

OBOŽAVAM AZIJU

Radili ste u brojnim svjetskim modnim prijestolnicama. Kako vam se svidio život na Dalekom istoku u Hong Kongu?
– Osim u Hong Kongu radila sam u još mnogim prekrasnim gradovima, kao što su Atena, Istanbul, Munchen, Beč, Pariz, Milano, Cape Town… ima toga, i uz svakog me vežu određene uspomene. Neizmjerno sam sretna i na neki način privilegirana što sam imala prilike vidjeti razna mjesta u svijetu, susresti divne ljude i upoznati zanimljive kulture. To su prednosti modelinga. Aziju obožavam i tamo se osjećam, baš nekako, kao doma. Definitivno bih mogla tamo živjeti, čak sam neko vrijeme i ozbiljno razmišljala o toj opciji.

HALJINE, HALJINE, HALJINE…

Koji vam je odjevni predmet najdraži?
– Definitivno haljina, imam ih jako puno u ormaruJ. To je najpraktičniji odjevni predmet, s jednim komadom odjeće si obučen, a ista haljina se može dobro isfurati i kao dnevna varijanta i kao večernja, ovisno o modnim dodacima.
Kako biste opisali vaš stil odijevanja?
Hm, teško je to opisati. Oblačim se isključivo prema raspoloženju, tako da je to jedan dan romantično, drugi rockerski, a treći opet hippy. Volim se izražavati kroz odjeću i pokazati neki stav, ali modu shvaćam kao igru i tako se odnosim prema njoj, kad je odijevanje u pitanju.
Čega ima najviše u vašem ormaru?
– Kao što sam već spomenula- haljine!
A trendovi, pratite li ih?
– Pratim ih u nekoj umjerenoj mjeri, najčešće su to modni dodaci koje upotpunim s nekim klasičnim komadima koje već imam u ormaru.

NAJVIŠE POTROŠIM NA…

U čemu se osjećate najseksipilnije?
– Kratka haljina, ne nužno uska, cipele na visoku petu i puštena kosa.
Na što vam nikad nije žao potrošiti novac?
– Pretpostavljam kao i većini žena, na torbe i cipele, ali i dobar zimski kaput i kožnu jaknu. To su zaista investicije koje traju i na koje mi nije žao izdvojiti veću svotu novca.
Dajete li momku nekad modne savjete?
– Pa tu i tamo da, ali on već ima svoj izgrađeni stil, tako da ja tu nemam puno štoJ. Sviđa mi se jako taj njegov pomalo šlampav, iliti ležeran stil kojeg super nosi. Čini mi se da mu moji savjeti ne trebaju, ali mu nerijetko kupim neki komad odjeće kad naletim na nešto što mislim da će mu se svidjeti i gotovo nikad ne pogriješim.
U čemu ste dragome najprivlačniji?
To morate pitati njega, ali ono što znam jest da voli kad nemam niti malo make upa na sebi i kada sam u nekoj jednostavnoj kombinaciji.

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist