Natrag
26.5.2018 17:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Čajkovićima svanulo odlagalište auto guma

29.5.2012 @ 14:56 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

U Čajkovićima, kraj ljetnikovca Bozdari niklo je još jedno divlje odlagalište starih auto guma i smeća, javlja eko aktivistica Jadranka Šimunović.

– Ovih dana ponovo su se oglasili naši sugrađani preko našeg Zelenog telefona Eko-Fona pitajući se tko je dozvolio odlaganje starih auto guma i smeća u Čajkovićima, odnosno u Čajkovića špilji nedaleko ljetnikovca Bozdari u zaštićenoj Rijeci dubrovačkoj…?

Dijelimo ogorčenost naših sugrađana kako zaštićena Rijeka dubrovačka sve više postaje gradsko odlagalište i da svatko čini što ga je volja. Evo i jutros smo točno u 9,20 h vidjeli jedan bijeli kamion kako iskrcava šut i smeće na divljem odlagalištu ispod Pobrežja na putu za Osojnik iznad ljetnikovca Bobali! Gdje su komunalne službe Grada da ovo sve zaustave – pita se dalje Jadranka Šimunović.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana