Natrag
22.3.2019 07:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Blatu obilježen Međunarodni dan mladih

13.8.2014 @ 18:43 Dulist Županija
13;13

Podijelite:

U Blatu je u organizaciji Europskog doma Dubrovnik i uz potporu Dubrovačko-neretvanske županije obilježen Međunarodni dan mladih. Domaćin je bio Savjet mladih općine Blato.
Prije programa u Blatu, mladi iz Župe dubrovačke, Dubrovnika, Ploča, Ponikava, Korčule i Italije posjetili su u Račišće, gdje su ih dočekali članovi Udruge mladih Račišće, jedne od najaktivnijih otočkih udruga mladih u našoj županiji, i upoznali ih sa svojim aktivnostima. U Blatu su im u općinskoj vijećnici dobrodošlicu zaželjeli načelnik, zamjenica načelnika i predsjednik Općinskog vijeća Općine Blato i uputili im čestitke povodom njihova dana. Domaćini, članovi Savjeta mladih općine Blato, predstavili su svoje i aktivnosti udruge navijača „Red Dragons“ te Viteškoga udruženja Kumpanjija. Nakon što su u župnoj crkvi Svih Svetih odslušali nekoliko pjesama djevojačkog zbora „Stope“, posjetitelji su obišli svetište Blažene Marije Propetog Isusa Petković i etno kuću „Barilo“.
Druženje uz večeru, pjesmu, plesove i predstavljanje aktivnosti mladih iz različitih dijelova županije i udruge Vulcanicamente iz Italije nastavljeno je u mjesnom parku, pri čemu je posebno težište stavljeno na glavnu temu ovogodišnjeg Međunarodnog dana mladih – mentalno zdravlje mladih.

.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana