Županija

U 2018. GODINI Našu županiju posjetilo 147 tisuća turista iz Njemačke

U 2018. GODINI Našu županiju posjetilo 147 tisuća turista iz Njemačke

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine nastupa na sajmu F.RE.E. u Munchenu i to kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice veličine 246,5 m2.

Drugi radni dan sajma previđena je press konferencija na kojoj će sudjelovati Ministar turizma gospodin Gari Capelli i direktor HTZ-a gospodin Kristjan Staničić. Nakon konferencije za medije na štandu će se posluživati slavonski specijaliteti, prenose iz TZ Županije.

Treći dan sajma štand će posjetiti nogometaš Ivica Olić dugogodišnji igrač FC Bayern uz nekolicinu trenutnih igrača tog nogometnog kluba s kojima će se posjetitelji moći fotografirati na photobooth uređaju koji će se za tu prigodu postaviti na štand.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2018. godini posjetilo 147 tisuća turista iz Njemačke što je 14% više nego godinu ranije, a ostvarili su 748.300 noćenja ili 4% više od prethodne godine. Posjetitelji iz Njemačke se nalaze na drugom mjestu po broju ostvarenih noćenja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

 

 

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist