Natrag
18.2.2019 19:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

U 17 sati u kinu Sloboda o golfu na Srđu

8.1.2013 @ 8:36 Baldo Marunčić Aktualno
2;2

Podijelite:

Javno izlaganje Studije utjecaja na okoliš Sportsko-rekreacijskog centra s golf igralištem na Srđu održat će se u 17 sati u kinu Sloboda.

Naime, iako su iz Gradske uprave prvotno zamislili i uputili poziv na Javno izlaganje u Gradskoj vijećnici, nakon prigovora dubrovačkih eko-aktivista kako taj prostor neće moći primiti sve zainteresirane građane, lokacija je promjenjena.

Iz Grada su poručili kako na raspravi namjeravaju biti „pasivni promatrači žive rasprave“, koordinator inicijative „Srđ je naš“ Đuro Capor za večeras je najavio „veselje“, a još uvijek se ne zna hoće li na izlaganju nazočiti predstavnici Ministarstva zaštite okoliša i prirode te stručnjaci Savjetodavnog stručnog povjerenstva za procjenu utjecaja na okoliš ovog projekta, čiju prisutnost su tražili aktivisti udruga Zeleno Sunce i Eko-Omblići.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana