Natrag
25.3.2019 23:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

TZ: Župan Rusković nije produžen ugovor

13.1.2012 @ 10:52 Dulist Aktualno

Podijelite:

Iz Turističke zajednice Grada Dubrovnika uputili su priopćenje za medije povodom jučerašnje sjednice Turističkog vijeća TZ Grada Dubrovnika.

Naime, Pave Župan Rusković za duList je potvrdila da nije smijenjena, kako se u medijima ranije navodilo, jer joj u nijednom dopisu koje je dobila  nije rečeno da je dobila otkaz.

Priopćenje Turističke zajednice prenosimo u cijelosti:

"Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Grada Dubrovnika održane dana 12. siječnja 2012. prihvaćen je prijedlog predsjednika Turističkog vijeća i gradonačelnika Grada Dubrovnika da se ne produži ugovor s gospođom Pavom Župan Rusković.
 
Usklađivanje strategije razvoja turizma grada Dubrovnika sa strategijom razvoja Dubrovačko neretvanske županije ugovorit će se s tvrtkom Horwath Consulting iz Zagreba.

Turistička zajednica Grada Dubrovnika nastavlja rad na projektima Destinacijskog managementa započetim u 2011. godini."

Ovim su potvrđene izjave Pave Župan Rusković kako će svoj mandat odraditi do završetka ugovora u svibnju.

Dakle, najkraće rečeno, gradonačelnik Andro Vlahušić napravio je što je i najavio, donio odluku da se trenutni ugovor Pave Župan Rusković, koji traje do kraja svibnja 2012. godine, neće dalje produživati, a Pave Župan Rusković nastavlja raditi na razvitku destinacijskog menadžmenta Grada.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana