Zanimljivosti

TZ Grada Dubrovnika i HGK pozivaju: Dođite na seminar i doznajte koje obveze imate prije sezone

Obitelj Luković apartmani

Turistička zajednica Grada Dubrovnika i HGK – Županijska komora Dubrovnik, u suradnji sa Zajednicom obiteljskog smještaja pri HGK, organiziraju Forum obiteljskog smještaja koji će se održati u utorak, 24. ožujka 2015., s početkom u 13h u Hotelu Valamar Lacroma.

Forum je namijenjen svim privatnim iznajmljivačima, kao i OPG-ovima koji pružaju usluge smještaja.

Program rada je koncipiran na dvije razine. Za čitavo vrijeme trajanja predavanja sudionici će moći paralelno obavljati idividualne razgovore i savjetovanja s raznim poslovnim partnerima koji nude svoje usluge na tržištu (npr. turističke agencije koje se bave rezervacijama, osiguravajuća društva, banke, prodavatelji opreme za apartmane i sl.).

Cilj Foruma je informirati iznajmljivače o zakonskim obvezama i novostima u propisima, inspekcijskom nadzoru, što će prezentirati sljedeće institucije: Ured državne uprave DNŽ, Turistička inspekcija Ministarstva turizma, Carinska inspekcija, Porezna uprava, FINA.

Na Forumu će također biti riječi o načinima bookiranja, iskorištenosti kapaciteta, marketingu, mogućnostima financiranja privatnih iznajmljivača, energetskoj učinkovitosti i smanjenju troškova.

Pročitajte još

[FOTO] EDUKACIJSKI PROGRAM Učenici OŠ Mokošica postali ‘Mladi istraživači mora’

Dulist

DAN JE PLANETA ZEMLJE Ovo je naš dom

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist