DuList PROMO

TVRTKA S DUBROVAČKOM ADRESOM Direct Booker privatnim iznajmljivačima doveo milijun gostiju!

TVRTKA S DUBROVAČKOM ADRESOM Direct Booker privatnim iznajmljivačima doveo milijun gostiju!

Direct Booker, tvrtka s dubro­vačkom adresom i jedna od naju­spješnijih turističkih agencija u regiji i ove godine bilježi sjajne rezultate.

O uspješnosti govori i činjenica kako je preko franšize prisutna čak i u dale­kom Peruu. U zadnjih nekoliko godina tvrtka je postala poznato ime i sino­nim za online organizatora privat­nog smještaja, ne samo na području Dubrovnika, već i cijele Hrvatske te susjednih zemalja poput Crne Gore, BiH, Slovenije i Srbije. Zahvaljujući inovativnom pristupu i razvijanju naprednog informatičkog sustava, omogućuju iznajmljivačima ostvari­vanje više noćenja, poboljšanje rezul­tata i prihoda, pogotovo u predsezoni i posezoni.

TVRTKA S DUBROVAČKOM ADRESOM Direct Booker privatnim iznajmljivačima doveo milijun gostiju!

Direct Booker tako tre­nutno uspješno vodi preko 5000 smje­štajnih jedinica, a dosad je preko njih napravljeno više od 300 tisuća rezer­vacija koje su dovele gotovo milijun gostiju. Osim toga, aktivno surađuje s velikim brojem ostalih gospodarskih subjekata u mjestima u kojima ima smještajne jedinice jer se gostima trudi pružiti cjelokupno iskustvo, a ne samo mjesto za noćenje. Zbog toga je tvrtka uključena u suradnju s brojnim organi­zatorima izleta i transfera, turističkim vodičima, adrenalinskim parkovima, izletničkim brodovima…

Preko 5 tisuća smještajnih jedinica
Nekada je posao iznajmljivanja smje­štaja izgledao dosta drukčije nego danas. Stajanje pored ceste s natpisom ‘Rooms, zimmer, camere’ ili telefonske pozive raznoraznih posrednika već odavno je zamijenio internet i svjetski poznate tražilice za smještaj kao što su AirBnB, Booking i Homeaway. Iznaj­mljivači su se više ili manje uspješno prilagodili novom načinu rada na tržištu iznajmljivanja.

TVRTKA S DUBROVAČKOM ADRESOM Direct Booker privatnim iznajmljivačima doveo milijun gostiju!

No, u cijeloj toj modernoj priči bez ‘hvatanja’ gostiju po ulici, kao najsigurniji način za dobro popunjenu sezonu pokazala se suradnja s agencijom specijaliziranom za profesionalno vođenje i oglašavanje privatnog smještaja. Zaposlenici ove tvrtke svakom smještajnom objektu pridaju pažnju kao da je njihov! Upravo to je jedan od razloga zašto se sve više iznajmljivača odlučuje na suradnju s Direct Bookerom. Osim toga, objekti su oglašeni na svim vodećim svjetskim online booking kanalima.

Iznajmljivač može biti miran jer se ne mora bri­nuti o preklapanju datuma rezerva­cija. Kalendar se zatvara automatski! Uz to, brigu o komunikaciji s gostima predaje zaposlenicima. Korisnička podrška dostupna je gostu, ali i vla­sniku sedam dana u tjednu. Također, dobivate mogućnost naplate preka­sno otkazane rezervacije i nedolazaka! Ništa ne može bez osobnog voditelja prisutnog većinu vremena za svoje klijente. Analizira tržište i cijene te se brine o popunjenosti smještaja.


ŽELITE OSTVARITI BOLJE REZULTATE?

Kontaktirajte Direct Booker!

Ako se i vi bavite iznajmljivanjem smještaja i tražite način za ostvariti bolje rezultate, možete kontaktirati Direct Booker i zatražiti besplatne konzultacije putem online obrasca na stranici partners.direct-booker.com, putem e-maila info@direct-booker.com ili na broj 020 638 194.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist

Poboljšajte san uz namirnicu koju zasigurno već imate u kući – blagodati med

Dulist