Sport

Turnir u streljaštvu povodom Dana branitelja

Streljačko društvo Dragovoljac iz Mokošice u subotu, 30. studenog, organizira 2. otvoreni turnir u streljaštvu (zračna puška 10 metara) povodom Dana dubrovačkih branitelja.

– Cilj turnira je promicanje streljačkog sporta, rad s djecom i naravno odavanje počasti našim braniteljima koji su nesebično sudjelovali u obrani Dubrovnika i Hrvatske – ističu iz SD Dragovoljac.
Na ekipnom i pojedinačnom turniru u streljani u Novoj Mokošici mogu sudjelovati sve građanske i građani Republike Hrvatske.

U četvrtak i petak, 28. i 29. studenog, od 15 do 21 sati na rasporedu su treninzi. Samo natjecanje zakazano je za subotu, 30. studenog, od 8 do 20 sati, a proglašenje pobjednika dan kasnije, u nedjelju, 1. prosinca, u 14 sati.

Prijava za turnir iznosi 40 kuna, a za sve informacije i prijave treba nazvati brojeve telefona 091 543 00 30, 091 178 00 46. Streljačka oprema Društva na raspolaganju je svim sudionicima.

Pročitajte još

KAZNA DUJI? Jest Adrianin izabranik, ali nije Dalićev

Dulist

ODLUKA JE PALA Kamen mali je u finalu, protiv Kokota ide disciplinski postupak

Dulist

FUN H2O PRVI FINALIST Utakmica Kokota i Kamena malog prekinuta zbog gađanja suca

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija