Županija

TURNIR NA GORNJEM BRGATU Kao nekad, na boća na starom, obnovljenom terenu

TURNIR NA GORNJEM BRGATU Kao nekad, na boća na starom, obnovljenom terenu

I dok je mnogo toga događa u ove ljetne dane u Gradu, puno je lijepih događaja i naokolo njega. Jedan od tih lijepih događaja i susreta svakako je i upravo započeti turnir na boća na Gornjem Brgatu, na boćarskom terenu kojeg je obitelj Nadramija obnovila nakon uništenja za Domovinskog rata, te se na boća prvi put nakon dvadeset godina zaigralo za Svetog Petra i Pavla, ovog 29. lipnja.

Teren je u sklopu konobe Popret obitelji Nadramija, na njemu zaigraju njihovi gosti dok čekaju specijalitete kuhinje, a treba znati kako je do Domovinskog rata taj boćarski teren bio znano okupljalište dugo godina, te je obnova ovog legendarnog boćarskog terena za svaku pohvalu.

Turnir je naravno već prvog dana okupio mnoge, a posebno znane nam župske, pa i boćare iz drugih dijelova dubrovačkog kraja, te je večeras gore na Brgatu bila zaista „prva liga“ naših boćara, sve znana nam imena; Ivo Miletić, Zeko Miloslavić, Mato Balarin, Šabadin… te mnogi drugi, da ne zaboravimo koga! Svakako događaj za svaku pohvalu!

Pročitajte još

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist

Vodovod osigurao bolju vodoopskrbu Dubrovačkog primorja

Dulist