Natrag
23.4.2019 08:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

TURNIR NA GORNJEM BRGATU Kao nekad, na boća na starom, obnovljenom terenu

12.8.2015 @ 22:31 Dulist Županija
10;10

Podijelite:

I dok je mnogo toga događa u ove ljetne dane u Gradu, puno je lijepih događaja i naokolo njega. Jedan od tih lijepih događaja i susreta svakako je i upravo započeti turnir na boća na Gornjem Brgatu, na boćarskom terenu kojeg je obitelj Nadramija obnovila nakon uništenja za Domovinskog rata, te se na boća prvi put nakon dvadeset godina zaigralo za Svetog Petra i Pavla, ovog 29. lipnja.

Teren je u sklopu konobe Popret obitelji Nadramija, na njemu zaigraju njihovi gosti dok čekaju specijalitete kuhinje, a treba znati kako je do Domovinskog rata taj boćarski teren bio znano okupljalište dugo godina, te je obnova ovog legendarnog boćarskog terena za svaku pohvalu.

Turnir je naravno već prvog dana okupio mnoge, a posebno znane nam župske, pa i boćare iz drugih dijelova dubrovačkog kraja, te je večeras gore na Brgatu bila zaista „prva liga“ naših boćara, sve znana nam imena; Ivo Miletić, Zeko Miloslavić, Mato Balarin, Šabadin… te mnogi drugi, da ne zaboravimo koga! Svakako događaj za svaku pohvalu!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana