Sport

TURNIR HLADNICA Večeras veliko finale: Konoba Maestral Ston – Maximus!

TURNIR HLADNICA Večeras veliko finale: Konoba Maestral Ston - Maximus!

Na turniru na male barice ‘Hladnica 2017.’, koji se odigrava na umjetnoj travi u Hladnici, došli smo do finala glavnog i veteranskog turnira.

U veteranskom turniru finale su izborili Maximus i Strvinari. Maximus je s 2:0 svladao Danče. Premda su Danče pokazale bolju igru u prvom poluvremenu te imale čak i stativu, u drugom dijelu Brković i Sopjanac su pogodili za finale Maximusa. U drugom polufinalnom meču, pak, Strvinari su teškom mukom stigli do pobjede nad Pontonom. Odlučio je pogodak Josipa Jupeka.

U glavnom turniru Konoba Maestral Ston je s 2:1 svladala Cale d.o.o., a strijelci za pobjedničku momčad bili su Borna Tikvica i Mateo Vodopić. U drugom meču polufinala, koju su svjedoci prozvali jednom od najljepših utakmica ovogodišnjeg izdanja Maximus i Celtic bar Belfast su nakon ‘regularnog’ dijela utakmice odigrali 1:1, da bi na penale Maximus slavio 3:2. Odlučila je peta serija u kojoj je Maximusov Ivan Šakota pogodio, a Belfastov Ivan Rezo promašio.

Inače, na listi najboljih strijelaca prvo mjesto s osam pogodaka drži Denis Dilberović (Maximus), dok je među veteranima najefikasniji sa sedam golova Marin Tošić (Danče).

Finalna večer igra se večeras od 19.15 sati, a otvorit će je meč za 3. mjesto veteranskog turnira Danče – Ponton. Potom u 20 sati slijedi utakmica za 3. mjesto glavnog turnira između Celtic bara Belfast i Cale d.o.o.. U 20.50 sati održat će se finale veteranskog turnira između Maximusa i Strvinara, a u 21.30 slijedi revijalna utakmica.

Veliko finale glavnog turnira igrat će se u 22 sata, a sastat će se Konoba Maestral Ston i Maximus.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist