Natrag
20.4.2019 14:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

TURNIR ČOKOLINO U finalu Brkati slonovi i DUSTRA

1.8.2015 @ 8:27 Dulist Sport
28;28

Podijelite:

Brkati slonovi i DUSTRA igrat će u finalu 23. turnira na male bare ‘Montovjerna 2015.’ koji se proteklih mjesec dana održao na terenu ‘Mali Wembley’ u Čokolinu u organizaciji Amaterskog športskog društva Montovjerna.

Brkati slonovi su nakon regularnog dijela meča odigrali 1:1 protiv Rekreativaca (strijelci Bogdanović za Rekreativce, a Marinović za Brkate slonove), ali su Brkati slonovi bili spretniji i sretniji nakon penala 4:2. U drugom polufinala DUSTRA je s uvjerljivih 6:2 izbacila Prozor prema zalazu. Za DUSTRU po dva su gola postigli Ante Kovačić te Joško i Pero Vuličević, dok su Goran Čupić i Mato Šimunović pogodili za Prozor prema zalazu.

Finale turnira na rasporedu je u subotu navečer, kada ćemo saznati tko će naslijediti Kantafig s naslovom najboljeg.

Najprije će u 21 sat za treće mjesto igrati Rekreativci i Prozor prema zalazu, potom od 22 sata slijedi zabavni program, a u 22.30 sati veliko finale Brkati slonovi – DUSTRA.

Inače, nagradni fond turnira iznosi 19 tisuća kuna. Pobjedniku će pripasti 10 tisuća, drugome pet, a trećem tri, a četvrtoplasiranom tisuću kuna. Najbolja tri sastava bit će nagrađena i pokalom u trajno vlasništvo. Prigodni pokloni očekuju i najboljeg strijelca, najboljeg igrača, fair-play momčad turnira, kao i sudionika koji se iskazao na pozitivan način, riječ je o nagradi ‘Hrabro srce’.

Rezultati polufinala:
Rekreativci – Brkati slonovi 1 : 1 nakon penala 2:4 (Leo Bogdanović – Dario Marinović)
Prozor prema zalazu – DUSTRA 2 : 6 (Goran Čupić i Mato Šimunović – Ante Kovačić, Joško Vuličević i Pero Vuličević po 2)

Raspored finala, subota 1. kolovoza:
21:00 Rekreativci – Prozor prema zalazu (utakmica za treće mjesto)
22:00 Zabavni program
22:30 Brkati slonovi – DUSTRA (finale)

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana