Zanimljivosti

Turistički projekt za Strukturne fondove

Turistički projekt za Strukturne fondove

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA obavještava sve zainteresirane male i srednje poduzetnike na području Grada Dubrovnika kako je otvoren prvi javni poziv za poduzetnike iz strukturnih fondova Europske Unije.

Operativni program za regionalnu konkurentnost 2007.-2013. usmjeren je ka poboljšanju konkurentnosti u Hrvatskoj, kako na nacionalnoj tako i na regionalnoj razini, a financira se iz  Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Potpore ovog Javnog poziva pružit će se za dvije vrste projekata koji predstavljaju različite sektore hrvatskog gospodarstva, te su shodno tome podijeljene u dva dijela kako bi se jednaka podrška pružila subjektima oba sektora i to:  1. Konkurentnost malih i srednjih poduzeća (MSP) te 2. Konkurentnost turizma.

Rok za podnošenje projektnih prijava je 21. veljače 2014. godine. Ukupan iznos sredstava za financiranje obje Grupe sukladno ovom Pozivu na dostavu projektnih prijava je 255.714.160,00 kn. Sredstva su osigurana u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2014. godinu i projekcijama za 2015. i 2016. godinu.

Sve informacije o natječaju zainteresirani mogu dobiti ovdje, u gradskoj razvojnoj agenciji DURA-i  putem telefona  638 236, e- mailom –  info@dura.hr, ili osobno na adresi DURA-e Branitelja Dubrovnika 15.

 

Pročitajte još

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1945. U New Yorku umro znameniti brodovlasnik Božo Banac

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1851. Rođen povjesničar, književnik i diplomat Lujo Vojnović

Dulist