Županija

Turistička zajednica Županije na sajmu u Parizu

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine nastupa na sajmu IFTM Top Resa Paris koji se održava od 25. – 28. 09. 2018. godine. Sajam se održava po 40. put i najvažniji je francuski međunarodni sajam putovanja i turizma. IFTM Top Resa je isključivo namijenjen profesionalcima u turizmu.

Na Top Resi se predstavlja oko 160 destinacija na 350 štandova, a ukupno ga posjeti preko 30.000 turističkih profesionalaca.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije na ovom sajmu nastupa zajedno s Hrvatskom turističkom zajednicom i Turističkom zajednicom Grada Zagreba na zajedničkom štandu veličine 21m2.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u prvih osam mjeseci ove godine posjetilo 104.473 francuskih turista, koji su ostvarili 386.063 noćenja, što je 2,4% više u dolascima i 1,5% više u noćenjima u odnosu na isto razdoblje 2017. godine.

Pročitajte još

Župan izrazio sućut obiteljima stradalih pomoraca

Dulist

S VELIKIM ISKUSTVOM Anamarija Kusalo nova je direktorica TZ Župa dubrovačka

Dulist

NA PRIJEMU KOD ŽUPANA Ibrica Jusić: ‘Struka me nakon 55 godina karijere konačno čula’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija