Županija

Turistička zajednica naše Županije u Japanu na Expou!

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije zajedno nastupa na sajmu Tourism Expo Japan u Tokyu, koji se održava od 20. do 23. rujna u izložbenom prostoru TOKYO BIG SIGHT.

Na štandu veličine 18 metara četvornih oznake I – 044 zajednički se predstavljaju s turističkim zajednicama Grada Zagreba, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije.

Prva dva dana namijenjena su isključivo profesionalcima u turizmu, dok su sljedeća dva dana otvorena za sve posjetitelje. 2017. godine sajam Tourism Expo Japan je posjetilo preko 190 tisuća posjetitelja, a ove godine očekuje se još i veći broj zainteresiranih sudionika. Na sajmu sudjeluju izlagači iz preko 130 zemalja iz cijelog svijeta i i proglašen je jednim od najatraktivnijih i najproduktivnijih turističkih događaja u svijetu.

U prvih osam mjeseci 2018. godine Dubrovačko-neretvansku županiju je posjetilo 31.320 turista iz Japana, koji su ostvarili 60.327 noćenja, što je 15 posto više nego u istom razdoblju 2017. godine.

Pročitajte još

S VELIKIM ISKUSTVOM Anamarija Kusalo nova je direktorica TZ Župa dubrovačka

Dulist

NA PRIJEMU KOD ŽUPANA Ibrica Jusić: ‘Struka me nakon 55 godina karijere konačno čula’

Dulist

NAREDILA INSPEKCIJA Zabranjeno kupanje u Donjem Čelu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija