Natrag
23.2.2019 11:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

Turistička škola gradit će se novcima EU?

13.3.2013 @ 10:27 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Novi kompleks Turističke i ugostiteljske škole, koja već godinama traži novu i bolju lokaciju od postojeće na Pločama, trebao bi se graditi na Babinom kuku.

Za tu je lokaciju već izrađena prostorna studija, koja je, navode iz Dubrovačko-neretvanske županije, pozitivno odgovorila na sve prostorne potrebe Državnog pedagoškog standarda srednjih škola.

Iz tih razloga će Županija, kao osnivač TUŠ-a, od Agencije za upravljanje državnom imovinom za potrebe gradnje nove škole zatražiti ustupanje zemljišta.

Zanimljivo je spomenuti i kako će županijski Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i sport DNŽ i Turističko-ugostiteljska škola pripremiti projekt gradnje ovog kompleksa za strukturne fondove Europske unije.

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana