Natrag
26.3.2019 21:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Turci kupili Villu Dubrovnik?

3.4.2014 @ 10:17 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Ekskluzivni dubrovački hotel Villa Dubrovnik prodan je turskoj Dogus grupi. Iako je još uvijek riječ o neslužbenoj informaciji, turska grupacija svoju zainteresiranost iskazala je tijekom prošle godine, da bi ovih dana, može se čuti u poslovnim krugovima, okončali posao kupnjom hotela.

Koliko je Dogus grupa izdvojila za Villu nisu nam željeli potvrditi niti iz hotela, kao ni sami novi vlasnici iz Turske.
Villa Dubrovnik, smještena na poziciji s najljepšim (time i najskupljim) pogledom na grad, od svog je osnutka (otvorena je 1969. godine) smatrana jednim od najboljih dubrovačkih hotela, a ujedno i jednim od najbolje vođenih na području cijele bivše Jugoslavije. Godine 1995. dolazi u ruke Dragutina ‘Draga’ Biondića i njegove Heruc Grupe.

Više detalja o samoj kupoprodaji, ali i povijesti vlasništva ove luksuzne nekretnine nadomak Grada pročitajte u tiskanom izdanju DuLista koji je od srijede u prodaji.

 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana