Sport

TRVL 17. KOLO Mladost – Jug CO 10:14

Triglav

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja pobijedili su momčad Mladosti u susretu 17. kola Triglav regionalne lige 14:10.

Iako bez šest članove standardne postave Mladost je pružila sasvim solidan otpor vaterpolistima Juga koji su pobjedu izborili tek u posljednjoj četvrtini.

Nakon početnog vodstva od 2:0 činilo se kako će Jug od samoga starta zagospodariti plivalištem i doći do lagane pobjede, no uslijedilo je nekoliko grešaka u obrani, što je žapcima dozvolilo preokret u prvoj dionici i vodstvo od 3:2. Zahvaljujući seriji od 4:0, točnije golu Andra Bušlje i tri uzastopna gola Nikole Janovića dubrovačka se momčad ponovno odvojila na 6:3, ali potom je ponovno uslijedilo, ovoga puta duže, razdoblje u kojem nismo igrali najbolje pa je Mladost kroz drugi dio druge i treću četvrtinu izjednačila rezultat na 9:9. Do kraja treće dionice nedostajale su dvije minute. Kada su vidjeli da je ‘vrag odnio šalu’ jugaši su ponovno zaigrali punom snagom i napravili novu seriju. Ovoga puta 5:0 i riješili pitanje pobjednika.

U zadnjoj minuti utakmice Marko Macan se s tri osobne greške vratio u plivalište, pa su suci Margeta i Franulović dosudili peterac za Mladost kojega je realizirao Brčić i na taj način postavio konačnih 14: 10.

Tekst/Foto: jug.hr

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist