DuList IN

Trpeza 15. u podne!

Dubrovačka trpeza, manifestacija kojom će se „proslaviti izvrsna turistička sezona ovjenčana brojnim nagradama i dobrim poslovnim rezultatima“, održava se na Stradunu 15. studenog točno u podne.

Najavljeno je na web stranici gradske uprave nakon sastanka predstavnika Grad i Županije s ugostiteljima i hotelijerima.
Dubrovački ugostitelji i hotelijeri sami će odabrati jela koja će ponuditi na Trpezi, a građani i gosti će ih moći probati uz prigodnu cijenu od 15 kuna po porciji, dok će čaša vina koštati 10 kuna. Sav prihod od prodaje namijenjen je za pomoć teško stradalom učeniku Turističke i ugostiteljske škole Damiru Đuriću.

Manifestaciju, koja će se u slučaju lošeg vremena održati u tvrđavi Revelin, će organizirati i pružiti logističku podršku Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija, gradska i županijska Turistička zajednica te Hrvatska obrtnička komora putem Ceha ugostitelja i Hrvatska gospodarska komora. 

Kako je najavljeno, Trpezu će pohoditi i brojni turistički djelatnici iz cijele Hrvatske budući da se Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika, na kojem se očekuje sudjelovanje više od pet stotina ugostitelja, predstavnika županijskih obrtničkih komora, kao i dužnosnika Hrvatske obrtničke komore, predstavnika znanstvenih institucija i ustanova te predstavnika Vlade, održava 14. i 15. studenoga u Dubrovniku.
 

Pročitajte još

U REVELINU Jubilarni deseti nastup Fedde Le Granda

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Poklisari, Maestral, Ibrica, Pučki pjevači…

Dulist

NIKAD NIJE KASNO ZA LJUBAV Mani Gotovac u Slanome brakom okrunila svoju ljubav s Tonkom Vulićem

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija