Natrag
26.3.2019 11:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

Trpeza 15. u podne!

9.11.2011 @ 13:23 Andrea Falkoni Račić dulist IN

Podijelite:

Dubrovačka trpeza, manifestacija kojom će se „proslaviti izvrsna turistička sezona ovjenčana brojnim nagradama i dobrim poslovnim rezultatima“, održava se na Stradunu 15. studenog točno u podne.

Najavljeno je na web stranici gradske uprave nakon sastanka predstavnika Grad i Županije s ugostiteljima i hotelijerima.
Dubrovački ugostitelji i hotelijeri sami će odabrati jela koja će ponuditi na Trpezi, a građani i gosti će ih moći probati uz prigodnu cijenu od 15 kuna po porciji, dok će čaša vina koštati 10 kuna. Sav prihod od prodaje namijenjen je za pomoć teško stradalom učeniku Turističke i ugostiteljske škole Damiru Đuriću.

Manifestaciju, koja će se u slučaju lošeg vremena održati u tvrđavi Revelin, će organizirati i pružiti logističku podršku Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija, gradska i županijska Turistička zajednica te Hrvatska obrtnička komora putem Ceha ugostitelja i Hrvatska gospodarska komora. 

Kako je najavljeno, Trpezu će pohoditi i brojni turistički djelatnici iz cijele Hrvatske budući da se Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika, na kojem se očekuje sudjelovanje više od pet stotina ugostitelja, predstavnika županijskih obrtničkih komora, kao i dužnosnika Hrvatske obrtničke komore, predstavnika znanstvenih institucija i ustanova te predstavnika Vlade, održava 14. i 15. studenoga u Dubrovniku.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana