Crna kronika

Trojac u Vrbici zaustavio policajce u počinjenju kaznenog djela?

Trojac u Vrbici zaustavio policajce u počinjenju kaznenog djela?

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske izvijestili su o zanimljivom događaju koji se u noći s utorka na srijedu malo iza ponoći dogodio na Jadranskoj magistrali u Vrbici.

Naime, tri osobe nalazile su se prošle noći u Vrbici u osobnom vozilu te su pri kontaktu s policajcima posumnjali na počinjenje kaznenog djela pa je vozač osobnog vozila udario u službeno policijsko vozilo, zbog čega je nastala manja materijalna šteta.

Ostaje nejasno zašto su nakon svega uhićeni te zašto se nad njima provodi istraga, kad su njih trojica posumnjala na počinjenje kaznenog djela.

Naravno, ovo je tek jedna od mogućih interpretacija današnjeg službenog priopćenja Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Prenosimo ga u integralnom obliku, a vi, dragi čitatelji, pokušajte shvatiti što se zbilja dogodilo noćas u Vrbici.

‘Noćas, nešto iza ponoći, na državnoj cesti D-8 u mjestu Vrbica, tijekom postupanja policijskih službenika ove Policijske uprave prema troje hrvatskih državljana koji su se nalazili u osobnom vozilu dubrovačkih registracijskih oznaka, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, vozač osobnog vozila je, poduzevši nedopuštenu radnju u prometu, udario u službeno policijsko vozilo na kojem je nastala manja materijalna šteta. Navedeni trojac je uhićen i doveden u prostorije policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje po završetku kojeg ćemo o navedenom događaju dati pismeno priopćenje.’

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist