DuList IN

Trip Advisor i FlipKey.com izabrali Dubrovnik

Zidine

Dubrovnik je i u jesen omiljeno odredište, potvrđuje to i najnovije uvrštenje našeg grada u top destinacije za jesenski odmor.

Kao što je poznato, Trip Adviso najveći je portal za putovanja, a njegova sestrinska tvrtka FlipKey.com je jedan od portala koji su naviše korišteni za traženje i rezervaciju smještaja s ukupno 20 milijuna članova i preko 50 milijuna osvrta i mišljenja. Mjesečno, na portalu Flipkey i Trip Advisor ukupno ima više od 150 milijuna jedinstvenih posjetitelja.

Magazine Travel+Leisure je imenovao Flipkey 'Top stranicom za rezervaciju smještaja', a pojavljuje se i u ostalim velikim medijima uključujući Wall Street Journal, New York Times, USA Today, SmartMoney, LA Times i MSNBC.

Prema Flipkey-u, Dubrovnik je prepoznat kao Top destinacija za jesensko putovanje. Ova titula se temelji na više čimbenika uključujući jedinstvene sezonske aktivnosti u našem gradu, lijepo vrijeme i nezaboravne doživljaje  s prijateljima i obitelji.

– Uživajte u prekrasnim vizurama, blagom jesenskom vremenu u ovom očaravajućem gradu na Jadranskom moru – stoji na stranici Flipkey kao jedinstveni poziv za kratki odmor u Dubrovniku u jesen.

Prema najavama iz dubrovačkih hotela očito je da će jesen biti turistički vrlo plodna, dobar turistički promet očekuje se i u  hotelima i privatnom smještaju, a kao nastavak odličnih ostvarenja Dubrovnika od početka 2013. godine.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist