DuList IN

Trip Advisor i FlipKey.com izabrali Dubrovnik

Zidine

Dubrovnik je i u jesen omiljeno odredište, potvrđuje to i najnovije uvrštenje našeg grada u top destinacije za jesenski odmor.

Kao što je poznato, Trip Adviso najveći je portal za putovanja, a njegova sestrinska tvrtka FlipKey.com je jedan od portala koji su naviše korišteni za traženje i rezervaciju smještaja s ukupno 20 milijuna članova i preko 50 milijuna osvrta i mišljenja. Mjesečno, na portalu Flipkey i Trip Advisor ukupno ima više od 150 milijuna jedinstvenih posjetitelja.

Magazine Travel+Leisure je imenovao Flipkey 'Top stranicom za rezervaciju smještaja', a pojavljuje se i u ostalim velikim medijima uključujući Wall Street Journal, New York Times, USA Today, SmartMoney, LA Times i MSNBC.

Prema Flipkey-u, Dubrovnik je prepoznat kao Top destinacija za jesensko putovanje. Ova titula se temelji na više čimbenika uključujući jedinstvene sezonske aktivnosti u našem gradu, lijepo vrijeme i nezaboravne doživljaje  s prijateljima i obitelji.

– Uživajte u prekrasnim vizurama, blagom jesenskom vremenu u ovom očaravajućem gradu na Jadranskom moru – stoji na stranici Flipkey kao jedinstveni poziv za kratki odmor u Dubrovniku u jesen.

Prema najavama iz dubrovačkih hotela očito je da će jesen biti turistički vrlo plodna, dobar turistički promet očekuje se i u  hotelima i privatnom smještaju, a kao nastavak odličnih ostvarenja Dubrovnika od početka 2013. godine.

Pročitajte još

LOVE, DANCE AND MUSIC Čarobna plesna večer na pozornici Slavice

Dulist.hr

SVE JE SPREMNO ZA MOBU 2019. Prvi dan ljeta vodi ‘doje u poje’

Dulist

Župljani će zapjevati na trećem izdanju Konovizije

Dulist