Natrag
21.2.2019 03:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tribina o HE Ombla, šaljite pitanja!

16.4.2012 @ 10:51 Baldo Marunčić HE Ombla
2;2

Podijelite:

Inicijativa “Srđ je naš” i Zelena akcija u četvrtak, 19. travnja, u 18 sati u hotelu Petka organiziraju javnu tribinu o problematici izgradnje prve europske podzemne hidroelektrane na izvorištu rijeke Omble.

– Saznajte kolika je korist, a kolika šteta od ovakve intervencije u okoliš kroz različite aspekte i komparacije relevantnih struka – poručuju iz inicijative.
 
Na tribini će govoriti dr.sc. Ana-Marija Boromisa (ekonomski aspekti izgradnje HE Ombla), ravnatelj Državnog zavoda za zaštitu prirode Davorin Marković (HE Ombla i zaštita prirode i bioraznolikosti), stručnjak za krš dr.sc. Ivo Lučić, energetičar dr.sc. Branimir Molak (energetski aspekti izgradnje HE Ombla), Denis Frančisković (EKO PAN, HE Ombla nakon HE Lešće – paralele), predstavnik/ca HEP-a, Enes Ćerimagić (Zelena akcija, pravni aspekti izgradnje HE Ombla), a tribinu će moderirati Jagoda Munić.
 
Inicijativa „Srđ je naš“, u suradnji s duListom poziva građane da pitaju sve što ih zanima o Hidroelektrani Ombla na e-mail duList info@dulist.hr, a na sva pristigla pitanja nastojat će se odgovoriti tijekom tribine.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana