Sport

Tri zlata za dubrovačke atletičare

Na otvorenom prvenstvu Zadarske županije u troboju za limače, koje je održano u subotu, 8. lipnja u Zadru, nastupila su četiri atletičara AK „Dubrovnik“ i osvojili tri zlatne medalje.

U kategoriji dječaka (2002. godište), Toni Miloslavić je u konkurenciji 16 natjecatelja prvim mjestom u dalju te trećim mjestima u trčanju na 60 metara  i bacanju vortexa osvojio ukupno prvo mjesto. Nina Jakić, također u godištu 2002., među 11 djevojčica je također bila najbolja. Osvojila je prvo mjesto u trčanju na 60 metara, drugo mjesto u skoku udalj i treće mjesto u bacanju vortexa.

Rebecca Beazkoetxea Radić (2002. godište) je među 14 natjecateljica, među kojima je bila i klupska kolegica Anđela Gabriela Curić, drugim mjestima u vortexu i dalju te trećim mjestom u utrci na 100 metara pobijedila zahvaljujući odličnim rezultatima u svim disciplinama, što konkurenticama nije uspjelo. Anđela Gabriela Curić je ukupno osvojila četvrto mjesto, a vrijedi izdvojiti njen plasman na treće mjesto u bacanju vortexa.

Slijede Pojedinačno prvenstvo Hrvatske  u Čakovcu  za mlađe juniore i juniorke,  za mlađe i starije kadetske kategorije u Zagrebu, te za juniore i juniorke u Varaždinu.

Pročitajte još

Dubrovnik Kup se vraća na ‘Buyrumplatz’

Dulist

Sukno otkrio Tucku: Želja mu je biti trener

Dulist

HLADNICA 2019. U tijeku su prijave za spektakl na umjetnoj travi

Dulist