Natrag
18.2.2019 15:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tri zlata za dubrovačke atletičare

10.6.2013 @ 16:32 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Na otvorenom prvenstvu Zadarske županije u troboju za limače, koje je održano u subotu, 8. lipnja u Zadru, nastupila su četiri atletičara AK „Dubrovnik“ i osvojili tri zlatne medalje.

U kategoriji dječaka (2002. godište), Toni Miloslavić je u konkurenciji 16 natjecatelja prvim mjestom u dalju te trećim mjestima u trčanju na 60 metara  i bacanju vortexa osvojio ukupno prvo mjesto. Nina Jakić, također u godištu 2002., među 11 djevojčica je također bila najbolja. Osvojila je prvo mjesto u trčanju na 60 metara, drugo mjesto u skoku udalj i treće mjesto u bacanju vortexa.

Rebecca Beazkoetxea Radić (2002. godište) je među 14 natjecateljica, među kojima je bila i klupska kolegica Anđela Gabriela Curić, drugim mjestima u vortexu i dalju te trećim mjestom u utrci na 100 metara pobijedila zahvaljujući odličnim rezultatima u svim disciplinama, što konkurenticama nije uspjelo. Anđela Gabriela Curić je ukupno osvojila četvrto mjesto, a vrijedi izdvojiti njen plasman na treće mjesto u bacanju vortexa.

Slijede Pojedinačno prvenstvo Hrvatske  u Čakovcu  za mlađe juniore i juniorke,  za mlađe i starije kadetske kategorije u Zagrebu, te za juniore i juniorke u Varaždinu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana