Natrag
22.4.2018 03:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tri projekta predstavljena u Bruxellesu

2.6.2012 @ 16:36 Dulist Aktualno
3;3

Podijelite:

Tri projekta iz Dubrovačko – neretvanske županije predstavljeni su u Odboru regija u Bruxellesu u organizaciji tamošnjeg Ureda DNŽ, Razvojne agencije Dunea te u suradnji s Delegacijom Republike Hrvatske pri Europskoj Uniji.

Predstavljena je spomenička baština Dubrovačko – neretvanske županije, kao i dva projekta: Muzej srebra i zlata u Smokvici i prvi Hrvatski muzej vinogradarstva i vinarstva u Putnikovićima.

Ovo je prva prezentacija izabranih Projektnih ideja DNŽ-e u Odboru regija prije otvaranja natječaja na koje će se navedeni Projekti kandidirati. Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije skupa sa  županom Nikolom Dobroslavićem razmijenili su iskustava i znanja sa europskim partnerima te dobili potrebne informacije i smjernice za nadopunu projektnih ideja.
Nadamo se da će se suradnja na ovom polju nastaviti i da će europski partneri prepoznati potencijal i potrebu za obnovom i očuvanjem kulturne baštine, arheoloških nalazišta, Muzeja vinogradarstva i vinarstva i ostalih vrijednih spomenika koje je potrebno sačuvati i ukazati važnost na njivog očuvanja.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana