Natrag
17.2.2019 15:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tri milijuna kuna za “Prirodu za budućnost”

7.1.2013 @ 16:11 Dulist Aktualno

Podijelite:

Povodom završetka 3 milijuna kuna vrijednog projekta „Priroda za budućnost“ Regionalna razvojna agencija DUNEA u srijedu 9. siječnja 2013. godine u 10 sati organizira obilazak špilje Šipun u Cavtatu.

Naime, DUNEA, kao nositelj ovog projekta iz programa Europske unije – Prekogranična suradnja Hrvatska – Crna Gora, u protekle je dvije godine radila s partnerima – Javnom ustanovom za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području DNŽ te Poduzećem za nacionalne parkove Crne Gore.

Cilj provedbe projekta bio je dodatno turistički vrednovati zaštićena prirodna područja, učiniti ih dostupnijima turistima, ali ih ujedno i dodatno zaštititi. Projektom „Priroda za budućnost“ u DNŽ obuhvaćeni su lokaliteti špilja Šipun u Cavtatu, Majkovi u Dubrovačkom primorju (herpetološki rezervat u proglašenju), Baćinska jezera te Park prirode Lastovsko otočje. Na ovim područjima provedeni su mali infrastrukturni radovi te opremanje.

Nakon obilaska špilje Šipun u prostorijama DUNEA-e (Branitelja Dubrovnika 41) u 12.30 sati bit će predstavljeni projektni rezultati.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana