Natrag
23.4.2019 16:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tri filma učeničkih filmskih radionica u kinu Slavica

11.8.2014 @ 9:12 Dulist Kultura

Podijelite:

Polaznici filmske radionice Audiovizualnog centra Dubrovnik koja se odvija u suradnji s OŠ Marina Držića, Domom Marina Držića i Ženskim učeničkim domom, sudjelovat će sa svoja tri filma, Marinovo tezoro, Nedodirljiva i Luzer, na manifestaciji povodom Dana mladih koja će se održati večeras u kinu Slavica u 20:30 sati.

Osim polaznika osnovne škole prikazat će se i film “Nedodirljiva” koji je rezultat filmske radione koja se održavala u Ženskom đačkom domu Dubrovnik. Film “Nedodirljiva” osvojio je prvo mjesto na regionalnom natjecanju domova održanom u travnju u Splitu.

Organizatori manifestacije povodom Dana mladih su informativni centar INFORMADUR u suradnji s Kinematografima Dubrovnik, Gradom Dubrovnikom, Gradskim društvom Crvenog križa Dubrovnik i DraCon-om.

Uz slobodan ulaz program započinje predstavom „Pomozi mi, molim te“ koju će izvesti volonteri Crvenog križa, a zatim će se prikazati tri filma u produkciji udruge AVCD: „Nedodirljiva“, „Marinovo tezoro“ i „Luzer“. Nakon filmova slijedi tratamenat, a u 22:30 kreće koncert na kojem će nastupati Luka Burky Pažin, Inochente, Mihael Klaić, Daisy May, Đive Stjepović i bend Neverin.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana