Kultura

Tri filma učeničkih filmskih radionica u kinu Slavica

Tri filma učeničkih filmskih radionica u kinu Slavica

Polaznici filmske radionice Audiovizualnog centra Dubrovnik koja se odvija u suradnji s OŠ Marina Držića, Domom Marina Držića i Ženskim učeničkim domom, sudjelovat će sa svoja tri filma, Marinovo tezoro, Nedodirljiva i Luzer, na manifestaciji povodom Dana mladih koja će se održati večeras u kinu Slavica u 20:30 sati.

Osim polaznika osnovne škole prikazat će se i film “Nedodirljiva” koji je rezultat filmske radione koja se održavala u Ženskom đačkom domu Dubrovnik. Film “Nedodirljiva” osvojio je prvo mjesto na regionalnom natjecanju domova održanom u travnju u Splitu.

Organizatori manifestacije povodom Dana mladih su informativni centar INFORMADUR u suradnji s Kinematografima Dubrovnik, Gradom Dubrovnikom, Gradskim društvom Crvenog križa Dubrovnik i DraCon-om.

Uz slobodan ulaz program započinje predstavom „Pomozi mi, molim te“ koju će izvesti volonteri Crvenog križa, a zatim će se prikazati tri filma u produkciji udruge AVCD: „Nedodirljiva“, „Marinovo tezoro“ i „Luzer“. Nakon filmova slijedi tratamenat, a u 22:30 kreće koncert na kojem će nastupati Luka Burky Pažin, Inochente, Mihael Klaić, Daisy May, Đive Stjepović i bend Neverin.

 

Pročitajte još

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TIHOMIRA DUJMOVIĆA Hrvatske povijesne istine

Dulist

TEMA IZAZOVNA VREMENA Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

[FOTO/VIDEO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Cvjetni koncert u đardinu Ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist