Natrag
20.4.2019 22:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tri Dubrovkinje izlažu na Manhattanu

8.3.2012 @ 20:33 Baldo Marunčić Kultura

Podijelite:

U New Yorku se od 8. do 15. ožujka održava izložba suvremenog slikarstva Jugoistočne Europe „Inter Imago Armory“ na kojem izlažu tri dubrovačke umjetnice.

Otvaranje će se održati u subotu, 10. ožujka na Manhattanu, u galeriji „MC Gallery“ gdje će, između ostalih, svoje radove predstaviti tri Dubrovkinje – Ivana Miloglav Ivanković (Art Meditterraneo), Viktoria Miletić („Universality of Art“) i Lea Buratović („Power of Artistic Expression“).

Novim konceptom izlaganja na „Inter Imago Armory“ povezuju se neposredno umjetnici i njihovi radovi s umjetničkim tržištem, kao kolateralni događaj poznatom umjetničkom sajmu „The Armory Show New York“, koji u ovom obliku već četrnaest godina uspješno povezuje vrhunske umjetničke uratke pripadajućim tržištima.

„Inter Imago Armory“ koncepcijski je podijeljen u dvije cjeline, izložbeni (individualni umjetnici) i sajamski (grupe autora, galerije, umjetničke udruge, kolektivni nastupi).

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana