DuList IN

TRI DANA SLAVLJA Rođendanski party udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik

Udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik proslavit će idućeg vikenda svoj 6. rođendan, a tim povodom pripremili su pravu plesnu poslasticu – ‘Đeplešeš Dubrovnik Birthday Weekend’, koji će se od 22. do 24. veljače održati u Hotelu Valamar President.

Nakon što su prošle godine velikim salsa partyjem proslavili svoj jubilarni 5. rođendan, dubrovački salserosi ove su godine za svoj 6. rođendan sve podigli na još višu razinu. Najveća je novost što će se u subotu i nedjelju održati čak deset plesnih radionica (od salse i afrorumbe do bachate i kizombe) koje će voditi renomirani plesni instruktori: Ivana i Ivan Jovanović iz plesne škole Buena Vista iz Podgorice te Sanja Štulić i Dejan Stošić iz Niša.

Također, ‘Đeplešeš Dubrovnik Birthday Weekend’ donosi još više plesa i zabave, jer će se održati čak tri partyja – prvi u petak u Clubu Lazareti, drugi – središnji i slavljenički party u subotu u Hotelu Valamar President i treći u nedjelju u Caffe baru Papillon! Osigurana je moćna međunarodna DJ postava – DJ Muki (Beograd), DJ Crazy Max (Zagreb) i DJ Bashi (Ljubljana)!

Podsjetimo, u proteklih šest godina udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik uspješno je širila predivnu priču o plesu, druženju, zabavi i uživanciji u pozitivnoj atmosferi. Uz već poznate redovite ljetne partyje te posebne zabave zimi, udruga je kroz godine gostovala na cijelom nizu festivala i radionica u regiji, povezivala se s brojnim drugim školama, a ljubav Dubrovčana prema afro-karipskim plesovima samo je rasla.

Više informacija o udruzi i njihovom rođendanskom vikendu pronađite na facebook stranici Ritmo de Salsa Dubrovnik!

Pročitajte još

MARJAN ŠKRABIĆ Lijepa priča s dubrovačkim šaptačem psima

Hrvoje Curić

KAD BI SVI OVAKO! Uz malo truda Bourbon procvjetao

Dulist

DRAGA TRADICIJA Konavljani i ove godine s magarcem natovarenim ledom na Stradunu

Dulist