Crna kronika

TREĆA SREĆA Na Karasovićima palo više od 11 kilograma marihuane

TREĆA SREĆA Na Karasovićima palo više od 11 kilograma marihuane

Više od 11 kilograma marihuane zaplijenila je dubrovačka policija u nedjelju na graničnom prijelazu Karasovići, javili su u srijedu iz PU dubrovačko-neretvanske.

Kako su priopćili iz PU Dubrovačko-neretvanske, policijski službenici Policijske postaje Grude i djelatnici Graničnog carinskog ureda Karasovići uočili su preinake u vozilu albanskih nacionalnih oznaka zbog čega su posumnjali na krijumčarenje te pronašli navedenu količinu droge. Marihuana je pronađena u vozilu kojim je upravljao 44-godišnjak, dok je s njime u automobilu kao suputnik bio 47-godišnjak, također iz Albanije. Obojica su privedeni uz kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogoma, te su dovedeni pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.
Podsjetimo, ovo je treća velika zapljena droge na Karasovićima u posljednja dva tjedna.
Prije desetak dana pao je 40-godišnji državljanin Albanije s 9,6 kilograma heroina, a prije nekoliko dana dvojica albanskih državljana s 8,8 kilograma kokaina.
Inače, nesuđeni krijumčar heroina sa sobom je vodio 62-godišnju susjedu kako bi bio manje sumnjiv. Očigledno, plan mu nije uspio.

Pročitajte još

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist

Turist iz Srbije u šetnji Gružem ukrao mobitel sa stražnjeg sjedala automobila

Dulist

PROMETNA NA ILIJINOJ GLAVICI Vozačica udarila u stup, prevezena u bolnicu

Dulist