Natrag
21.5.2018 20:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

TREBINJCI DALI ODLIČAN PRIJEDLOG ‘Nema suradnje, nema prijelaza, diži zid!’

29.8.2017 @ 21:53 Dulist Aktualno

Podijelite:

Dok su na domaćim odnosno dubrovačkim medijskim platformama vladali pozitivni komentari građana usmjereni prema Matu Frankoviću i njegovom postupku na današnjem otvaranju granice na Ivanici, na bosansko-hercegovačkim medijima bila je prisutna druga priča…

Podsjetimo, Franković se odbio fotografirati s predstavnicima Trebinja i naglasio kako se vlasti Trebinja trebaju ispričati građanima Dubrovnika ‘zbog napada na grad u proteklom ratu’.

Neki od naslova koji su se danas mogli pročitati primjerice su: ‘Ratne tenzije na otvaranju GP Ivanica’ na portalu Moja Hercegovina, ‘Skandal na otvorenju GP Ivanica’ na Dnevnom Avazu, a naslov ‘Franković ponavlja stare fraze’ osvanuo je na portalu TrebinjeLive, dok su na Facebooku dodatno komentirali kako je ovo ‘skandalozno ponašanje uzmemirenog i ljutog Frankovića’… A koji su se komentari pojavili na društvenim mrežama bosansko-hercegovačkih medija, od kojih su neki bili vulgarni i ekstremni, pročitajte u nastavku:

– Koga interesira Franković i mjesto njegovog življenja, neka ide u njegov grad i neka čeka i plaća. Jer sve ima svoju cijenu. Osobno smatram kako ne postoji niti jedan jedini razlog da se vlast RS ispričava tim skorojevićima. Posavjetovao bih prodavače u Trebinju da prije nego izgovore cijenu svojih proizvoda, ocijene odakle dolaze kupci i prema naglasku neka određuju cijenu. Franković neka naplaćuje razgledanje kamena, a Hercegovci zdravu hranu. Bez ikakvog kompleksa…

– Sramotno ponašanje. Tipično za bezrazložno prepotentnog dubrovačkog gradonačelnika. Dragi moji Trebinjci, ma gonite sve one koji prelaze granicu i glume po Trebinju dobronamjernike, kupujući sve po niskim cijenama i jos se nakrkaju janjetine po trebinjskim restoranima, a čim pređu na svoj teren – u njima prorade iste misli. Ma nema tu buduće suradnje, neka KIDAJU na svoj prostor, i neka ne vrijeđaju Srbe, kakva isprika? Svi znamo što se događalo u posljednjem ratu, neka se ovaj antipatični Hrvat ispriča našim stradalnicima, obiteljima nastradalih. On su uvijek glumili neki lažni nivo, pa i sada nastavljaju istu politiku, pretvarajući se da su oni žrtve. Probudite se dragi Hercegovci, ne dajte svoju čast i obraz ovakvom lešinarima.

– Hrvatska vojska nije nikoga napadala? Pa tko je ubio 700 tisuća civila unutar njihove države? Bog će ti suditi gospodine dubrovački ako ne bude pravde na ovome svijetu.

– Pa oni se trebaju ispričati jer nisu branili svoje domove nego napadali tuđe. Trideset posto teritorija grada Trebinja je oteto u prošlom ratu i svi poginuli srpski borci su poginuli braneći svoj grad, a ne napadajući Dubrovnik!

– Je li spreman javno se ispričati i progovoriti o zatvoru u Splitu, o zvjerstvima nad srpskim civilima i vojnicima ili barem da dozvoli da se dostojanstveno sahrane.

– Ma koja crna isprika. Tko se ispričao Srbima sto su protjerani iz Dubrovnika?

– Ja vam se javno ispričavam što ste Hrvat, nitko vam nije kriv za to.

– Nema suradnje, nema prijelaza, diži zid i izoliraj ih!

– Zabraniti ulaz tablama sa šahovnicom pa neka pokrepaju od gladi i neimaštine.

– Zatvorite granični prijelaz i napravite zid toliko visok da se Dubrovnik ne vidi niotkuda!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana