Aktualno

TREBAŠ POSAO? JAVI SE DuList traži novinara pripravnika!

TREBAŠ POSAO? JAVI SE DuList traži novinara pripravnika!

Mladi ste, obrazovani i upravo ste završili fakultet? DuList vam nudi priliku za posao! Naime, u potrazi smo za novinarom pripravnikom, osobom koja je tek završila fakultet i spremna je raditi u dinamičnom okruženju, voli pratiti društvena zbivanja i osluškuje svijet oko sebe.

Idealan kandidat za novinarku/a je mlada osoba bez prethodnog radnog iskustva u struci koja ima osnovna informatička znanja, izvrsno barata hrvatskim jezikom, te zna osnove fotografije. Kandidat će u timu DuLista proći i dodatno usavršavanje, kako novinarsko, tako i fotografsko, a ujedno će imati priliku raditi u skupini mladih, motiviranih i stručnih ljudi.

Tako će kandidat steći novinsko obrazovanje sukladno užim područjima rada, a u svemu će imati priliku raditi s našim novinarima (politika, život, sport, kultura, lifestyle…), razvijajući vlastite ambicije ostvarujući napredak u karijeri novinarke/a.

Posao je stimulativan, brz, dinamičan i pokretački, te iste osobine očekujemo od kandidata. Također, DuList nakon probnog roka nudi i mogućnost stalnog zapošljavanja, ovisno o trenutnim uvjetima.

Ako želite biti dio DuList tima, pišite nam na info@dulist.hr (motivacijsko pismo i životopis).

Također, možete nas posjetiti na trećem katu zgrade ‘Pentagona’ (Ćira Carića 3), svake srijede od 4. siječnja od 10 sati, uz najavu na telefon 020/350 670.

Pročitajte još

OD UTORKA Stižu nove cijene goriva!

Dulist

NAGRAĐENE DORIS KOSOVIĆ I MIA DIMŠIĆ Najbolja pjesma po izboru radijskih urednika

Dulist

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist