Aktualno

TREBAŠ POSAO? JAVI SE DuList traži novinara pripravnika!

Mladi ste, obrazovani i upravo ste završili fakultet? DuList vam nudi priliku za posao! Naime, u potrazi smo za novinarom pripravnikom, osobom koja je tek završila fakultet i spremna je raditi u dinamičnom okruženju, voli pratiti društvena zbivanja i osluškuje svijet oko sebe.

Idealan kandidat za novinarku/a je mlada osoba bez prethodnog radnog iskustva u struci koja ima osnovna informatička znanja, izvrsno barata hrvatskim jezikom, te zna osnove fotografije. Kandidat će u timu DuLista proći i dodatno usavršavanje, kako novinarsko, tako i fotografsko, a ujedno će imati priliku raditi u skupini mladih, motiviranih i stručnih ljudi.

Tako će kandidat steći novinsko obrazovanje sukladno užim područjima rada, a u svemu će imati priliku raditi s našim novinarima (politika, život, sport, kultura, lifestyle…), razvijajući vlastite ambicije ostvarujući napredak u karijeri novinarke/a.

Posao je stimulativan, brz, dinamičan i pokretački, te iste osobine očekujemo od kandidata. Također, DuList nakon probnog roka nudi i mogućnost stalnog zapošljavanja, ovisno o trenutnim uvjetima.

Ako želite biti dio DuList tima, pišite nam na info@dulist.hr (motivacijsko pismo i životopis).

Također, možete nas posjetiti na trećem katu zgrade ‘Pentagona’ (Ćira Carića 3), svake srijede od 4. siječnja od 10 sati, uz najavu na telefon 020/350 670.

Pročitajte još

Noćas smo se ‘topili’ na 32 Celzija, vrućina ne posustaje do nedjelje

Dulist

DONATORSKA VEČERA Dubrovački vrtovi sunca uručili 26 450 kuna za Žarkovicu

Dulist

Atlantska plovidba kreće s gradnjom poslovno-stambene zgrade na Batali

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija