Zanimljivosti

Traži se zvijezda ACMT-a!

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) osmu godinu zaredom poziva sve maturante da se prijave na natjecanje iz znanja engleskog jezika pod nazivom  „Potraga za zvijezdom RIT/ACMT-a“.

Prijave za natjecanje zaprimaju se do 4. travnja, a natjecanje će se održati 6. travnja s početkom u 9 sati, u prostorijama Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, istodobno u Dubrovniku i Zagrebu.

 Na natjecanje se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, te će se znanjem engleskog jezika boriti za pet vrijednih stipendija, u iznosima od dvije do sedam tisuća eura.

Stipendije su nepovratna novčana sredstva, iskoristiva za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju, u akademsku godinu 2013./2014. na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb), Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).

Cilj ovog natjecanja, koje je proteklih godina doživjelo velik uspjeh među učenicima, je popularizirati učenje engleskog jezika među srednjoškolcima. U sklopu natjecanja, održat će se test iz poznavanja engleske gramatike, vokabulara i čitanja s razumijevanjem, a u završnici, deset finalista imat će zadatak pred stručnim žirijem održati prezentaciju na unaprijed zadanu temu.

Imena pobjednika bit će objavljena u četvrtak 11. travnja na službenoj web stranici visoke škole, www.acmt.hr,  gdje se može naći i više informacija o natjecanju, a svi zainteresirani pozvani su da svoje prijave pošalju putem linka http://bit.ly/10AzMTJ do 4. travnja.
 

Pročitajte još

‘MOJA PRAVA JUBAVI’ Markosu nagrada publike na festivalu dalmatinske šansone

Dulist

Bajkovita večer za djecu i mlade Mokošice i Rijeke dubrovačke

Dulist

‘VEČER ASTRONOMIJE’ Dođite na tvrđavu sv. Ivana i imenujte zvijezdu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija