Zanimljivosti

Traži se zvijezda ACMT-a!

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) osmu godinu zaredom poziva sve maturante da se prijave na natjecanje iz znanja engleskog jezika pod nazivom  „Potraga za zvijezdom RIT/ACMT-a“.

Prijave za natjecanje zaprimaju se do 4. travnja, a natjecanje će se održati 6. travnja s početkom u 9 sati, u prostorijama Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, istodobno u Dubrovniku i Zagrebu.

 Na natjecanje se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, te će se znanjem engleskog jezika boriti za pet vrijednih stipendija, u iznosima od dvije do sedam tisuća eura.

Stipendije su nepovratna novčana sredstva, iskoristiva za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju, u akademsku godinu 2013./2014. na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb), Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).

Cilj ovog natjecanja, koje je proteklih godina doživjelo velik uspjeh među učenicima, je popularizirati učenje engleskog jezika među srednjoškolcima. U sklopu natjecanja, održat će se test iz poznavanja engleske gramatike, vokabulara i čitanja s razumijevanjem, a u završnici, deset finalista imat će zadatak pred stručnim žirijem održati prezentaciju na unaprijed zadanu temu.

Imena pobjednika bit će objavljena u četvrtak 11. travnja na službenoj web stranici visoke škole, www.acmt.hr,  gdje se može naći i više informacija o natjecanju, a svi zainteresirani pozvani su da svoje prijave pošalju putem linka http://bit.ly/10AzMTJ do 4. travnja.
 

Pročitajte još

Predsjednica nije ostala na Thompsonu, u društvu premijera uživa na koncertu klape Intrade

Dulist

Franković ‘opalio selfie’ s Thompsonom prije koncerta na Stradunu

Dulist

UZ DAN BRANITELJA 3D mapping ratnog razaranja Festivalske palače

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija