Sport

TRAŽI SE POBJEDA Stiže Murter sa Celsinhom!

MNK Square 2013./2014.

Malonogometaši Squarea danas od 19 sati u sportskoj dvorani u Gospinom polju dočekuju trećeplasirani Murter.

Dubrovčani su nakon 15 odigranih utakmica na petom mjestu sa osvojena 22 boda te su i dalje u borbi za ulazak u doigravanje (play off) za naslov prvaka Hrvatske.

U Gospino polje, nakon aktualnog prvaka Nacionala (1:1), stiže neugodni Murter, momčad koju predvodi hrvatski reprezentativac, a ujedno i najbolji strijelac lige Nikola Pavić (20 pogodaka iz 16 utakmica) te vratar Marin Stojkić, također reprezentativac Hrvatske. Istaknimo da je Murter u polusezoni pojačao svoje redove svojevrsno najboljim mladim malonogometašem iz Brazila.

– U Dubrovnik stižemo po pobjedu, a 24-godišnji Celso Augusto Ferreira do Nascimento – ‘Celsinho’ bit će u sastavu! Želimo uzvratiti Squareu za težak poraz iz prvog dijela (4:8), a uz našeg Brazilca svi igrači su spremni i stižemo u najjačem sastavu – rekao je trener Murtera Mladen Perica Štrla.

Square je u drugom dijelu sezonu upisao pobjedu, tri remija i poraz. Susret protiv Murtera je zasigurno jedan od odlučujućih za plasman u doigravanje (play off) za naslov prvaka Hrvatske. Momčad Mata Cvjetkovića je spremna za ovaj susret te će, uz maksimalan angažman svih raspoloživih igrača, napraviti sve da ispunjenu dvoranu i mnogobrojne navijače nagradi velikom pobjedom koja bi bila odlična uvertira uoči čak tri gostujuće utakmice (Vrgorac, Knin, Osijek).

– Vjerujem da će svi igrači dati svoj maksimum, a kao što je to inače bio slučaj u gotovo svim utakmicama drugog dijela sezone. Svi igrači su spremni, vraća nam se Zoran Primić, a nakon ozljeda u sastavu će biti Hrvoje Cvjetković i Mateo Vodopić. Uz naše navijače i ispunjenu dvoranu do posljednjeg mjesta nema sumnje u novu, sedmu, prvenstvenu pobjedu! – riječi su Mata Cvjetkovića, trenera Squarea.
U suradnji sa Hotelom Valamar Lacroma, Hotelom ‘Park’ – Hvar i Pizzerijom Mamma Mia svi navijači sudjeluju u nagradnoj igri koja će se održati u poluvremenu utakmice. Početak susreta je u 19 sati, a zbog velikog interesa navijača dvorana će biti otvorena sat vremena prije početka.

mnksquare.com

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr