Natrag
19.2.2019 18:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

Traži se novi ravnatelj doma “Domus Christi”

14.3.2013 @ 16:48 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Domus Christi, dom za starije i nemoćne u Dubrovniku, raspisao je natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja ove ustanove.

Upravno vijeće doma tako je na stranicama Narodnih novina objavilo uvjete osobe koja će preuzeti mandat na iduće četiri godine.

Uz državljanstvo Republike Hrvatske, kandidati moraju imati završen diplomski ili poslijediplomski studij socijalnog rada, socijalne politike, prava, psihologije, sociologije, socijalne pedagogije, edukacijske rehabilitacije, logopedije, pedagogije, medicinskih, humanističkih ili drugih društvenih znanosti.

Potrebno je također imati pet godina rada u  struci, od toga tri u djelatnosti socijalne skrbi.

Iznimno ako se na javni natječaj nije javio ni jedan kandidat koji ispunjava uvjete tražene stručne spreme, za ravnatelja Doma može biti imenovana osoba koja ima završen odgovarajući preddiplomski studij uz ispunjenje ostalih traženih uvjeta.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana