Natrag
18.7.2018 02:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

TRATORRIA CAPRICCIO Gurmanski užitak i okusi Neretve u Dubrovniku!

21.11.2017 @ 14:26 Dulist duLIst Promo
5;5

Podijelite:

Studeni i prosinac rezervirajte za gurmanski užitak uz neretvanske specijalitete u Trattoriji Capriccio.

Trattoria Capriccio nalazi se u povijesnoj jezgri Dubrovnika, tik do Akvarija. Obitelj Zmijarević inspiraciju je pronašla u pitoresknim talijanskim trattoriama i tradicionalnim talijanskim jelima. Njihova inačica talijanskih specijalteta kombinira se s namirnicama domaćih uzgajivača, uvijek svježom ribom lokalnih ribara uz nezaobilazna vina renomiranih vinara iz svih dijelova Hrvatske. Neki od specijaliteta zbog kojih se gosti rado vraćaju su goveđi obrazi, pripremljeni po posebnoj recepturi trattorije, parmigiana te peperonata.

Ulaskom u hladne zimske dane Trattoria Capriccio za Dubrovčane priprema nekoliko tradicionalnih jela. Kako je obitelj Zmijarević podrijetlom iz Neretve u ponudi će osim pohanih žaba imati tradicionalni neretvanski brudet od jegulja i žaba. U jesen kada su jegulje i žabe najbolje za pripremu, vrijedi posjetiti trattoriju te osjetiti duh Neretve u Gradu. Uz ova jela s karakterom, šef kuhinje Ivan preporučuje kombinirati s vrhunskim Merlot Negromantom vinarije Crvik.

S obzirom na ograničenost sjedećih mjesta i namirnica koje se koriste u izvedbi jela, potrebno je rezervirati na vrijeme na telefonski broj 099 329 8565.

Pripremite se na gurmanski užitak!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana