Natrag
15.2.2019 22:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tratamenat s medijima uz domaće zagriske

15.12.2012 @ 15:05 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
10;10

Podijelite:

Turistička zajednica grada Dubrovnika nakon uspješnog Torta partyja za dubrovačke je medije organizirala Vino party.

Božićnom tratamentu s predstavnicima medija priključio se i gradonačelnik Andro Vlahušić, ujedno i predsjednik gradskog TZ-a, te tom prigodom održao i kratki govor.

– Na kraju smo godine koja je u Dubrovniku bila nevjerojatna, iznad svih očekivanja za turističke djelatnike. Pozdravljam TZ, građane Republike Hrvatske i Ministarstvo turizma, u ove protekle četiri godine ostvarili smo rezultate koji nisu bili za očekivati. Reći ću samo dvije brojke – ove godine bilo je 700 tisuća dolazaka, prije četiri godine bilo ih je 500 tisuća.

Uvećanje je to za četrdeset posto.Ovu godinu završit ćemo s dva milijuna i 640 tisuća dolazaka. Godine 2008. bilo je milijun i 70 tisuća, dakle povećanje je skoro pedeset posto. Pred nama su novi izazovi za Dubrovnik koje ćemo predstaviti u petak na skupštini turističke zajednice – istaknuo je Vlahušić.

Druženje s medijima nastavilo se uz uz hrvatske domaće zagriske, izvrsna dubrovačka vina i živu glazbu.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana