DuList IN

Tradicionalno – moderna gastro priča u restoranu Marianno

Tradicionalno - moderna gastro priča u restoranu Marianno

Dubrovačka gastro scena od ove je subote bogatija za još jedan kutak za ljubitelje dobre hrane i biranih vrsta vina.

Tik do Grand Hotela Park, na adresi Mata Vodopića 2, svoja vrata otvorio je restoran Marianno. U dizajnerski moderno uređenom interijeru, gdje se pazilo i na najsitnije detalje, a sve kako bi se u udobnom okruženju moglo uživati u slasnom zalogaju, dominira kuhinja. Od restoranskog dijela i gostiju, kuhinja Marianna odvojena je samo staklenom stijenkom tako da će gastroljupci moći pratiti gotovo svaki korak u pripremi jela dok im ono ne bude servirano na stol. U skladno uređenom prostoru posebno mjesto zauzima dio s probranom kolekcija vrhunskih vina Dubrovačko – neretvanskog kraja.

Marianno je dalmatinski restoran koji tradicionalnu kuhinju interpretira na kreativan i moderan način. Poštuje gastronomsku baštinu uz obilje svježeg povrća, oborite ribe, domaćeg sira, pršuta, domaću tjesteninu kao i domaće maslinovno ulje te začinsko bilje uz autorski pristup.

Cjelokupan tim restorana uz smjernice priznatog hrvatskog chefa Dina Galavagna osmislio je pomno probran menu koji se prije svega bazira na jednostavnosti i poštovanju svake pojedine namirnice, njezinog bogatstva i svježine, te kreativnosti koja slijedi svjetske trendove. Vinska karta je posebno slagana po regijama; od Konavala, Korčule, Komarne do Pelješca.

Ukoliko želite postati dio ove moderne gastronomske priče temeljene na tradicionalnoj , rezervirajte vaše mjesto na broj telefona 020 311 333 ili posjetite web stranicu restorana.

A tko je sve u subotu probao specijalitete novootvorenog restorana i uživao u vrhunskim vinima, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist