Natrag
23.3.2019 17:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Torić podnio ostavku na članstvo u HSLS-u

26.4.2012 @ 17:20 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Marino Torić podnio je ostavu na članstvu u HSLS-u revoltiran priopćenjem koje je vodstvo dubrovačkog HSLS-a jutros uputilo medijima.

Sve vezano uz Zakladu Blaga djela i proširenje dnevnog reda točkama o razrješenju, odnosno imenovanju novog Upravnog vijeća Zaklade. U priopćenju je, naime, pisalo kako se Torić danas neće izjašnjavati o tim točkama prije nego se o istom izjasni nadležno Ministarstvo. Takav način komunikacije nekorektan je, tvrdi Torić prema koalicijskim partnerima u Gradskom vijeću.

– Način na koji se odlučilo praviti pritisak na koalicijskog partnera nekorektan je, neodgovoran i nezreo. Za pritisak je bilo vremena. Donijeti takvu odluku 20 sati prije sjednice je neozbiljno i neodgovorno – rekao je Marino Torić, dodavši kako ne želi biti dio nečega gdje je povjerenje dovedeno u pitanje.

– Ovaj nož u leđa trebalo je najaviti ranije i iza toga čvrsto stajati. Ne želim biti sudionikom politike bez obraza – rekao je Torić, koji je od danas u Vijeću nezavisni vijećnik.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana