Natrag
17.2.2019 04:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Torić danas neće o Blagim djelima

26.4.2012 @ 12:28 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Vijećnik HSLS-a Marino Torić na današnjoj se sjednici Gradskog vijeća neće izjasniti za eventualni prijedlog za proširenje dnevnog reda dvejma točkama Zakladi Blaga djela.

Riječ je o prijedlogu za razrješenjem Upravnog vijeća Zaklade Blaga djela te imenovanju novih članova tog tijela. Tim povodom dubrovački HSLS na čelu s Ivo Gjajom uputio je priopćenje, kojim predlažu Gradskom vijeću obustavljanje svih daljnjih radnji oko zaklade do očitovanja nadležnog Ministarstva:

– Na sjednici Izvršnog odbora ogranka Dubrovnik, koja se održala u srijedu 25. travnja 2012. godine, čiji je član i vijećnik Gradskog vijeća, jednoglasno je zaključeno da je za daljnja postupanja Gradskog vijeća glede zakladnih tijela Zaklade Blaga djela potrebno ishoditi pismeno mišljenje nadležnog ministarstva Republike Hrvatske jesu li se stekli uvjeti za razrješenje, po kojem članku Statuta Zaklade, odnosno Zakona o zakladama i fundacijama, do kojeg pismenog očitovanja se predlaže Gradskom vijeću obustaviti daljnje postupanje – priopćenje je HSLS-a.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana