Aktualno

TOP PET ČLANAKA Donosimo što ste najviše čitali u 2018.!

TOP PET ČLANAKA Donosimo što ste najviše čitali u 2018.!

Iza nas je 2018. godina u kojoj smo za vas pripremili brojne članke. U nastavku vam donosimo ljestvicu TOP 5 članaka koje ste najviše puta kliknuli u protekloj godini. 

Prvo mjesto na listi najčitanijih članaka u 2018. godini pripalo je našim neudanim sinjorinama i listi koju smo sastavili u svibnju ove godine. Očito je kako su dubrovačke ljepotice privukle veću pažnju nego neženje.

Na drugom mjestu naše ljestvice našao se članak o pre-wedding partyju Pera Kojana i njegove Petre u predivnom vrtu ljetnikovca Kaboga.

Moguće je kako su neki od vas u posljednji tren pripremali božićne slastice. Naime, naš ste članak sa šest recepata za najslađe blagdane puno puta kliknuli zbog čega je završio na trećem mjestu.

‘Kome smetaju Slavonci’, članak o uvredljivim natpisima koji su osvanuli u Župi više ste puta čitali u protekloj godini te je zauzeo četvrto mjesto.

Peto mjesto najčitaniji članak u 2018. godini ponovno ima iste aktere. To su Pero i Petra Kojan čije vam je vjenčanje, sudeći prema brojnim klikovima, bilo zanimljivije nego Čilićevo. Ne čudi, jer ste stvarno radilo o bajkovitom događaju.

Hvala što ste uz nas i što nas čitate, a mi vam još jednom želimo sve najbolje u 2019.!

Pročitajte još

[FOTO] DIVNA MLADOST Župljani i Konavljani primili sakrament potvrde

Dulist

Počinje isplata dječjeg doplatka za ožujak

Dulist

OD PONOĆI Počinje izborna šutnja!

Dulist