Natrag
22.4.2019 16:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tomislav Vitković odlazi u mirovinu, novi ravnatelj Antonio Lučić

27.8.2014 @ 15:52 Baldo Marunčić Grad

Podijelite:

Nakon 39 godina rada u školstvu i 26 godina na mjestu ravnatelja Pomorsko-tehničke škole s početkom školske godine 2014./2015. u zasluženu mirovinu odlazi ravnatelj Tomislav Vitković.

Vitković je, podsjetimo, ‘Pomorcima’ predavao nekoliko predmeta: tehničku mehaniku, termodinamiku, elemente strojeva, parne strojeve i turbine te nacrtnu geometriju.

– Nije mi krivo što odlazim. Mirovina je zaslužena. Dobro je bilo, brzo je prošlo! Rad s mladima je bio lijep. To sam uvijek volio, iako za to nisam bio školovan. Kao diplomirani inženjer strojarstva polagao sam pedagoške predmete – rekao nam je Vitković.

Inače, novi ravnatelj Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik trebao bi biti Antonio Lučić, dosadašnji profesor tjelesne i zdravstvene kulture. Njega su potvrdili Radničko vijeće, Nastavničko vijeće i Školski odbor, ali čeka se potvrda Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana