Natrag
22.2.2019 22:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tomašić: Iznenađena sam!

15.4.2013 @ 1:16 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Poprilično sam iznenađena, očekivala sam treće ili četvrto, čak i šesto mjesto, nisam očekivala da ću ostvariti ovakav rezultat – bio je prvi komentar čelnice HSP Ante Starčević Ruže Tomašić na njen izborni rezultat.

Tomašić je, naime, na koalicijskoj listi njene stranke s HDZ-om i BUZ-om osvojila 64033 preferencijalna glasa. Ipak, nije bila u Zagrebu na pobjedničkom slavlju, već je ostala na Korčuli.
– Danas je mom sinu 25. rođendan. Izbori će proći kako prođu, a jednom se slavi 25. rođendan – opravdala se Tomašić.

– Naučit ću sve od kolega iz HDZ-a koji već imaju iskustva, a koji su mi dosta toga već objasnili kroz kampanju. A i sama ću dosta tog pohvatati, jer sam 25 godina živjela vani – najavila je svoj angažman u Europskom parlamentu Ruža Tomašić, koja se osvrnula i na predizborne komentare premijera Milanovića na njen račun.

– Milanović me htio pribiti na stup srama, a ljudi koji su glasali za mene su mu poručili što misle o tome – zaključila je Ruža Tomašić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana