Grad

TOLIKO O ORIGINALNOSTI PONUDE Stradun ‘bogatiji’ za još dva bankomata

TOLIKO O ORIGINALNOSTI PONUDE Stradun 'bogatiji' za još dva bankomata

Povijesna gradska jezgra ‘bogatija’ je za još jednu mjenjačnicu, odnosno dva bankomata.

Vijest je ovo koja još u subotu uznemirila tamošnje stanovnike kada se su na izlozima sad već bivše trgovine ‘Kraš’ pojavili jasni natpisi. Ona je u utorak, međutim, dobila svoj konačan izgled što su Dubrovčani na društvenim mrežama ‘pozdravili’ s, među ostalim, riječima ‘sramota’ i komentarima kako je ovo jasan pokazateljem u kojem smjeru Dubrovnik ide, a to je komercijalizaciji svake javne površine i pretvaranje u ‘grad – uređaj za izbacivanje novca’.

Podsjetimo, prostor je još od kraja prosinca 2018. u vlasništvu bosansko-hercegovačkog poduzetnika Petra Ćorluke koji je tada za DuList rekao kako ga smeta jednoličnost ponude na Stradunu te postavio pitanje zašto se na mjestu čokolaterije ne bi otvorila trgovina neke luksuzne modne marke.

– Cilj mi je definirati i stvoriti novu vrijednost kako bi sami Dubrovčani, ali i turisti bili zadovoljni te imali nešto što dosad nisu. Dubrovnik je destinacija koju zna cijeli svijet, ali ima jedan problem – potpuno lošu ponudu – istaknuo je svojedobno Ćorluka.

Toliko o originalnosti!

Foto: Čitateljica

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist