Natrag
23.5.2018 00:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tokić odgovorila Paveli: On kao policajac bi morao znati što je nemoguće napraviti u prometu!

1.9.2017 @ 21:59 Dulist Grad

Podijelite:

Nakon što se skupina građana Ulice Između dolaca u Novoj Mokošici obratila udruzi Sigurnost u prometu Dubrovnik iz čega je proizašao apel za pješačkim prijelazom u ulici Marina Kneževića, danas su na to rješenje reagirali iz Grada Dubrovnika.

– U posljednjih nekoliko mjeseci ovo je treća ili četvrta inicijativa od navedene udruge čiji je predstavnik Denis Pavela, koja daje prijedloge koji su u ovom slučaju neprovedivi. Ovaj put to je pješački prijelaz u okuci prometnice koja je nepregledna. On kao djelatnik policije trebao bi znati da policija mora dati suglasnost za elaborat takvog rješenja, a to se neće dogoditi – rekla je zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić te dodala kako su se i stanari spomenute ulice začudili tom zahtjevu jer je takvo rješenje već razmatrano i odbijeno.
-Smatram da je cijela priča populistička i zbog toga moram reagirati. Građane se dovodi u zabludu da gradska uprava ne želi nešto napraviti u vidu sigurnosti. Sve inicijative udruga su dobrodošle, ali ne upitna tehnička rješenja putem medija za koja mi kasnije moramo obrazlagati zašto nisu moguća – rekla je Tokić te dodala kako je potencijano rješenje izmještanje pješačkog prijelaza stotinjak metara uzbrdo.
Istaknula je kako će se cijela ulica za mjesec dana biti asfaltirana te kako će se tada i propisno ocrtati.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana