DuList IN

‘TO SAM JA’ Veliki Terin koncert povodom 60. godina glazbene karijere!

'TO SAM JA' Veliki Terin koncert povodom 60. godina glazbene karijere!

Nakon nedavnog koncerta u hramu hrvatske glazbe, KD V. Lisinski u Zagrebu, kojim je Tereza Kesovija obilježila 60 godina glazbene karijere, pod istom producentskom palicom Paule i Đela jr. Jusića, ova umjetnica priredit će glazbenu koncertnu čaroliju i u svom Gradu.

Na taraci tvrđave Revelin Tereza će 30. srpnja 2018. u 21.30 sati održati koncert pod nazivom ‘To sam ja’ čime će objediniti sve najznačajnije glazbene trenutke i pjesme koje su je obilježile, a s kojima je promovirala hrvatsku glazbu u cijelom svijetu.

Prije točno 60 godina, sad već daleke 1958. godine, Tereza je kao mlada talentirana djevojka svoj glazbeni put započela iz Dubrovnika, a ta veza i ljubav sa Dubrovnikom traje i danas.

Mnoge pjesme napisane za Terezu od strane najeminentnijih glazbenika i pjesnika, danas su evergreeni. Spoj sjajnih autora i Terezinih interpretacija, stvorio je impozantnu brojku velikih hitova koji će se još dugo pamtiti i pjevati.
A pjevat će se i u Dubrovniku. Pjevat će s Terezom brojna publika bezvremenske hitove ove velike umjetnice. Bit će to jedan vremeplov svega onoga što je obilježilo Terezinu glazbenu karijeru. A toga zaista ima jako puno. I naravno da neće stati sve u dvosatni koncertni spektakl.

Bit će to svakako koncert o kojem će se još dugo pričati. Koncert kakav jedna ovakva umjetnica zaslužuje. A zaslužuje ga i njena publika i njen Grad. Uostalom, jubilej od 60 godina neprekidnog rada, preko 1.000 snimljenih pjesama, preko 50 objavljenih albuma, inozemna karijera, glas koji osvaja punih 60 godina istim žarom na sceni, to je ona posebna vrsta umjetnika koja je velikim slovima upisana na glazbenom estradnom nebu.

 

 

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist